Vodimo vas na "Anu Karenjinu"!

Autor:

MONDO vam poklanja karte za večerašnju projekciju u Cineplexx UŠĆE Shopping Centru u 19:10 časova!

2
A- A A+

Ako želite da osvojite karte, pošaljite nam privatnu poruku sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Ana Karenjina" na stranici MONDO Zabava! Dobitnike ćemo odmah obavestiti o načinu preuzimanja nagrada.

Epska priča o velikoj ljubavi, "Ana Karenjina: Sećanja Vronskog", je film koji je pripreman i sniman četiri godine, a pokazaće svu veličinu ruske kinematografije i veličanstvenu ljubavnu priču koja je i danas inspiracija mnogima, pa i slavnom reditelju Karenu Šahnazarovu koji će biti gost Cineplexx-a.

Radnja filma odvija se u vreme rusko-japanskog rata, u Mandžuriji. Glavni hirurg ruske vojne  bolnice spašava život nekolicini ranjenih oficira, među njima i grofu Vronskom. Kada sazna za njegov identitet odlazi u bolnički stacionar i saopštava mu da je surova igra sudbine i da mu je baš on spasio život, jer grofa smatra odgovornim za tragediju njegove porodice.

"Moje ime je Sergej Karenjin, gospodine Vronski, jedini sin Ane Karenjine". Ne gajeći bilo kakve iluzije i ne očekujući odgovore, mladi Karenjin Vronskom postavlja pitanje koje ga muči celog života: šta je nateralo njegovu majku na kobni čin?

Posle kraćeg oklevanja Vronski odlučuje da ispriča svoju priču o tragičnoj ljubavi sa Anom Karenjinom. Vronski se vraća u prošlost, i sa Aninim sinom deli sećanja čiji je zatočenik trideset godina, zapažajući da se ljudi sećaju samo onoga čega žele da se sećaju. Anu Karenjinu i Vronskog igraju Elizaveta Bojarskja i Kiril Grebenščikov.

Izvor: YouTube

Tagovi:

Povezano

Sve vesti