Halo, Kizo, čujemo li se?

Autor:

Zašto je komunikacija trenera Borca Zorana Kize Milinkovića sa novinarima praktično na minimumu? Razlog je bizaran…

Halo, Kizo, čujemo li se? Foto: MONDO/Goran Arbutina

/od izveštača MONDA iz Banjaluke www.mondo.ba/

Konferencija za novinare FK Borac Banjaluka pred derbi sa Zrinjskim imala je neobičan kraj.

Od dolaska u Borac komunikacija srpskog stručnjaka Zorana Kize Milinkovića sa novinarima, za razliku od njegovih prethodnika, svedena je na minimum, odnosno samo na izjave tokom zvaničnih konferencija za novinare.

Uprkos želji novinara, pa i obećanju samog Milinkovića, da će biti dostupan i na telefon, to još nije moguće, a na prethodnih nekoliko konferencija za novinare strateg Borca i ljudi iz uprave su objašnjavali da on još nema SIM karticu.   

Trener Borca konačno je upalio telefon, ali je i dalje nedostupan… Zoran Kiza Milinković je u petak dao novo objašnjenje: 

"Dobio sam broj nakon mesec dana i verujte mi, ja želim komunikaciju. Razumem da ne možete uvek da dolazite na konferencije za štampu i hoću da vam se javim, sa zadovoljstvom vam stojim na raspolaganju. Karticu sam dobio pre tri dana, ali ona je pukla. Bizaran razlog, ne znam šta se desilo, promenićemo je i preko Dejana (portparola, op.a.) ću vam dati broj".

Dodao je:

"Dobio i aparat i karticu, i pukli su i aparat i kartica. Čim budem imao broj daću vam ga, ako se ne javim odmah zbog treninga ili radim, javiću vam se posle. Nemojte da mislite da mi nije stalo do vas, i te kako mi je stalo".

Nakon ovog objašnjenja banjalučki sportski novinari odustali su od iznenađenja koje su pripremili treneru Borca - kupili su mu sami SIM karticu koju su planirali da mu uruče

Ukoliko ne uspe da zameni onu koja je pukla, stiže pomoć novinara za Kizu!

Foto: MONDO/Goran Arbutina


Povezano

Sve vesti