Sećate li se filma "Šunka, šunka"? (VIDEO)

Autor:

Seksi glumica o prvom filmu, golišavim scenama i činjenici da je imala samo 18 godina

6
A- A A+

Glumicu Penelope Kruz ćete uskoro gledati u rimejku filma rađenog po romanu Agate Kristi "Ubistvo u Orijent Ekspresu". U svom novom filmu ćemo je gledati pored Keneta Brane, Džonija Depa... ali glumica se, promovišući novi film u jednom intervjuu prisetila i prvog.

Reč je o filmu "Šunka, šunka" iz 1992. godine u kojem je prelepa Penelope igrala pored sadašnjeg supruga Havijera Bardema. Po čemu pamti ulogu? Po skidanju.

"Videla sam da će biti puno golišavih scena, ali sam pomislila 'ona je lik, ima svoj način ponašanja, materijal je odličan i pristala sam. Naravno, nisam se radovala tim scenama, ali sam ih odigrala. Svi su imali puno poštovanja za mene i moje godine i zaista su mi pomagali na sve moguće načine".

Šunka, šunka... je komedija sa elementima drame i erotike iz 1992. godine u režiji Bigasa Lune. Glavne uloge u filmu tumače Penelope Kruz, Havijer Bardem i Žordi Mola. Film predstavlja klasičnu alegoriju koja se odnosi na celokupno špansko društvo. U filmu se erotska glad prepliće se sa stvarnim osećajem gladi i potrebom za hranom. Hrana je glavna metafora koja dominira pričom, likovi su odraz sirovih strasti i požuda otelotvorenih u hrani. Film koji je ostvario veliki svetski uspeh Bigasu Luni je 1992. doneo srebrnog lava na venecijanskoj Mostri.

Penelope je otkrila i da je poslednjeg dana snimanja pomislila da više nikada neće dobiti nijednu ulogu.

"Plakala sam jer sam mislila to je to, ja nikada više neću snimiti nijedan film. Pomisao je bila užasavajuća".

Podsetite se prvog, svakako ne i poslednjeg filma prelepe glumice.

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti