Vučić: Vesić da se izvini novinarki

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da očekuje da će se gradski menadžer Goran Vesić izviniti novinarki TV N1 zbog načina na koji je sa njom razgovarao na jednom skupu u Beogradu.

16
A- A A+
goran vesić, goran vesic, vesić Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Na pitanje kako komentariše to što je Vesić juče novinarki TV N1 rekao da se "učlani u stranku i da onda postavlja pitanja", Vučić je rekao da Vesić mora da se izvini novinarki, iako misli da nije pogrešio.

"Bio je u pravu sadržajno jer je novinarka rekla: 'Nemojte da pominjete Đilasa' i onda da to iskoristi i da na miran način pokaže da TV N1 vodi jednostranu politiku podržavanja Đilasa i da je potpuno jasno da nije objektivna", rekao je Vučić.

Vesić je pokazao nervozu, ali će "umeti da kaže: Izvini!", rekao je Vučić.

Vučić je rekao da nema informaciju o dolasku delegacije Evropske federacije novinara u Srbiju kako bi sagledala stanje medijskih sloboda, ali da su "svi u ovu zemlju dobrodošli".

Vučić: Ako meni kažu da sam Hitler...

Za razliku od političkih protivnika odgovaram na svako pitanje, i uvek pristojno, rekao je Vučić novinarima i poručio da voli da se stvari objektivizuju i da se kaže u čemu je problem.

On je dodao da se nada da će svi napadi na novinare biti rasvetljeni.

Povezano

Sve vesti