Arja mutant! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Pogledajte trejler filma "Novi mutanti" u kojem nadljudske sposobnosti ima i Arja Stark iz "Igre prestola"

0
A- A A+

Glumica Mejzi Vilijams ili mlađa sestra Stark iz "Igre prestola" igra u novom filmu iz Marvelovog univerzuma.

Nakon "Dedpula" i "Logana", od studija 20th Century Fox sledeće godine u bioskope stiže još jedno ostvarenje o superherojima inspirisano Marvel stripom, a protkano odličnim triler sižeom, film "Novi mutanti" u kojem igra i "Arja".

"Rani radovi" lepe kraljice FOTO, VIDEO

Danas je objavljen prvi oficijelni trejler, a distributerka kuća Megacom film najavljuje premijeru za april 2018. godine.

Pogledajte!

Izvor: YouTube

"Novi mutanti" je priča o pet mladih ljudi sa nadljudskim sposobnostima koji su zarobljeni u tajnom objektu protiv svoje volje. Svako od njih nosi teret misteriozne prošlosti i moći koju ne mogu da kontrolišu. Kada shvate da su u još većoj opasnosti, zbog toga što su skriveni u skloništu, pokušaće da pobegnu, a uskoro će shvatiti da ih progoni natprirodno zlo, koje budi njihove najgore strahove.

Režiju novog filma o superherojima potpisuje Džoš Bon, a u glavnim ulogama će se naći Anja Tejlor Džoj, Mejzi Vilijams, Čarli Hiton i Henri Zaga.

Mejzi igra Ran Sinkler, odnosno Vulfsbejn, mutantkinju koja je duboko religiozna, i bori se sa saznanjem da ima supermoći, ne znajući da li da ih pripiše Bogu ili demonima.

Povezano

Sve vesti