Starac pokušao da ubije ženu, pa presudio sebi

Autor:

Prava drama odvijala se jutros u stanu u banjalučkom naselju Borik gde je sedamdesetdevetogodišnji muškarac pucao u bivšu suprugu, a potom se ubio.

0
A- A A+
borik, policija, relje krilatice Foto: Mondo/Brankica Spasenić

Nesreća se dogodila u banajlučkoj ulici Relje Krilatice, kada je B.S. (79) pucao u pet godina mlađu bivšu suprugu.

Nesrećna žena je odmah prevezena u UKC Banjaluka.

"Pacijentkinja je primljena sa prostrelnom ranom grudnog koša. U toku je hiruško zbrinjavanje. Sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su preuranjene i krajnje neizvesne", saopštili su iz UKC Banjaluka.

Komšije su ispričale da se jutros iz njihovog stana čula vika i pucanj, te da je žena u jednom momentu istrčala i pokušala da se sakrije u komšijskom stanu. Zatim se, ispričali su, čuo i drugi pucanj.

Komšije i poznanici tvrde i da se par razveo pre nekoliko godina, ali da je on više puta zlostavljao suprugu zbog čega je intervenisala i policija.

"Razveli su se, ali je stan bio jedan kroz dva i on je imao jednu sobu u koju je dolazio. Ona je često pričala komšijama da strahuje od njega", ispričala je jedna komšinica.

Banjalučka policija obavila je uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca, ali nije iznosila detalje.

"Došlo je do upotrebe vatrenog oružja usled čega je jedno lice od zadobijenih povreda preminulo, a drugo lice je zbog zadobijenih povreda prevezeno u Univerzitetsko klinički centar RS. Rad na utvrđivanju svih okolnosti pod kojima se desio navedeni događaj je u toku", saopštili su iz Policijske uprave Banjaluka.

Banjaluka: Bomba zbog pedofilije!

Povezano

Sve vesti