Dragi moj Toše, ne prihvatam da te nema...

Autor:

Toni Cetinski je posvetio emotivnu poruku svom pokojnom prijatelju Tošetu Proeskom

2
A- A A+

Makedonski pevač Toše Proeski nastradao je 16. oktobra 2007. godine. Povodom tog nemilog događaja, kolega Toni Cetinski odlučio je da napiše emotivnu poruku koja svedoči o bolu koji ne jenjava ni deceniju kasnije.

Oni su bili kolege, ali i bliski prijatelji, a Toni se ni danas nije oporavio. Pored video snimka na kojem Cetinski peva Tošetovu pesmu "Još uvek sanjam da smo zajedno", Toni je na svom Facebook profilu objavio i sledeću poruku:

"Dragi moj Toše,

Večno je pitanje zašto je tog jutra u zoru Gospodin odlučio uzeti tebe? Evo deset je godina otkad te nema i fališ neizmerno. Velika je praznina ostala nakon tvog odlaska i niko je nikada ispuniti neće. Znaš zašto? Jer ti si bio i ostao pravi prijatelj. Zato prijatelju ne prihvatam ipak da te nema jer mi je valjda tako lakše.

Kad bi sad bili zajedno znam da bi snimili zajedničku video čestitku mojoj majci na njen rođendan i znam da bi uživali i u ostalim lepim i važnim danima, tebi i meni dragim ljudima. Puno bi toga uradili kad bi bili zajedno. Znaj da si uvek kraj mene prijatelju i da si zaslužan za svako moje dobro delo dragi moj Toše. Za gluposti i pogreške sam zadužen isključivo ja, znaš mene.

Neobjavljena pesma Tošeta Proeskog! (VIDEO)

Koliko god si uvek iz mene izvlačio ono najbolje i koliko god to i dalje činiš ja sam ponekad sposoban sve to zeznuti svojim naivnim verovanjem ljudima jer valjda sve ljude merim po tebi i po onome što to naše prijateljstvo predstavlja. Valjda i to mora biti tako? Ne znam ni ne zanima me. Znam da prijatelja poput tebe više u nikome neću pronaći i da se ni ne treba truditi ni zavaravati. Ti si jedan i jedini pravi prijatelj i tako će ostati. Znam da si tu negde i hvala ti na svemu što činiš.

Voli te brat."

Povezano

Sve vesti