• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZIMSKI EXIT: Novi festival na planini!

Izvor mondo.rs

EXIT porodica od sledeće godine uvećana za jednog člana!

Velika festivalska porodica od sledece godine brojace još jednog clana! Nakon što je 2014. pokrenuo Sea Dance na Jazu, pa godinu posle i Revolution u Temišvaru, a od ove godine i Sea Star u Umagu, EXIT tim pokrece novi festival koji ce biti održan od 15. do 18. marta iduce godine na olimpijskoj Jahorini!

Program festivala bice koncipiran kao dnevni i nocni, po formuli 2+2 koja je korišcena i za izuzetno uspešni Sea Star festival u Istri. Prvog dana festival ce imati vecernju žurku zagrevanja, da bi naredna dva bio otvoren u svom punom kapacitetu i danju i nocu, dok je cetvrti dan rezervisan za dnevnu završnu žurku. Više informacija o novom festivalu, njegovom imenu, ali i imenima prvih izvodaca, bice saopšteni uskoro, a prve ulaznice po najpovoljnijim, promotivnim cenama bice dostupne i pre pocetka zimske sezone.

Muzicki festivali u planinskim centrima su u velikom usponu širom sveta, a samo u Evropi je potražnja vec premašila ponudu ovakvih dogadaja. EXIT tim u saradnji sa Olimpijskim centrom "Jahorina" planira da novi festival u relativno kratkom roku pozicionira medu najznacajnije zimske muzicke festivale na kontinentu.

Ovim je i Jahorina uvrštena medu atraktivne destinacije u regionalnoj mreži festivala koje organizuje EXIT tim, cime se nastavlja povezivanje regiona kao osnova društvene misije EXIT festivala, ali i dalje pozicioniranje regiona Jugoistocne Evrope kao jedne od najatraktivnijih destinacija za omladinski i festivalski turizam koji je u velikom usponu u svetskim okvirima. Baš kao što je EXIT 2001. godine bio prvo masovno okupljanje mladih u regionu posle sukoba iz devedesetih, tako i danas svi dogadaji u produkciji EXIT tima okupljaju ljude iz svih krajeva regiona, što posetiocima iz ostalih delova sveta daje veoma posebnu atmosferu, onu koju su pojedini svetski mediji nazvali "EXIT magijom".

 Takode, pored novih zemalja regiona i promocije ovdašnjih destinacija u svetu, EXIT tim nastavlja da razvija i celogodišnje, 365-dnevno iskustvo u kojem svake godine nudi sve više dogadaja i festivalskih dana. I ove godine, u prvom, promotivnom talasu prodaje ulaznica za EXIT festival bice dostupne ulaznice i za ostale festivale, i to po prvim, promotivnim cenama, kako pojedinacno, tako i u paketu sa uštedama koje ce ici i do 80%!

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE