mondo.rs

SVE ćete da mi platite!

Autor:

Starleta ne tuži samo bivšeg muža, nego i sve njegove sestre, mamu...

0
A- A A+

Starleta Anđela Rene Vajt, poznatija kao Blek Čajna, tuži celu Kardašijan porodicu za fizičko zlostavljanje i narušavanje imidža njenog brenda nakon što je Rob Kardašijan objavio njene gole slike na društvenim mrežama.

"Rob Kardašijan je zlostavljač koji ima nameru da uništi Anđelu Vajt, majku njegovog deteta, koja ga je ostavila 2016. godine. Kako bi se osvetili, cela Kardašijan-Džener porodica su postali medijski predatori, govorili ružne stvari o njoj na društvenim mrežama i 'ubili' njen popularni TV šou, koji je trebalo da ima i drugu sezonu. Rob Kardašijan i njegova moćna, osvetnička porodica su učinili dovoljno štete karijeri i profesionalnoj reputaciji gospođice Vajt, koju je ona sama izgradila ni iz čega, bez pomoći poznatog prezimena. Ova tužba ima za cilj da ih natera da odgovaraju za ove stvari", piše u sudskom dokumentu koji je preneo magazin "People".

SKANDAL: Muž objavio gole fotke Blek Čajne!

To znači da su u tužbu uključeni Rob, njegova mama Kris Džener, sestre Kortni, Kim i Kloi, kao i polusestre Kendal i Kajli Dženerali nije još poznato šta sve traži kao odštetu.

U dokumentima Čajna takođe tvdi da ju je Rob napao kada je jednom pokušala da pozove bivšeg verenika i oca njenog sina repera Tygu, tako što joj je oteo telefon i "nasilno bacio na zemlju gde se dočekala na šake i kolena."

Procureli klipovi koštaju više! (FOTO)

Međutim, američki tabloid "TMZ" tvrdi da je Čajnin rijaliti otkazan jer je zbog nje snimanje bilo nemoguće pošto nije htela da se nađe ni u istoj sobi sa Robom, a ne zbog uticaja rijaliti porodice.

Kardašijanke i Dženerke se još nisu oglasile povodom ovoga, a "rijaliti" se svakako nastavlja...

Povezano

Sve vesti