Ovim rasterujete muškarce

Autor:

Nikako da se zaljubite? Sami ste već neko vreme? Imate utisak da svaki muškarac koji vam se dopadne vrlo brzo pobegne glavom bez obzira? Evo u čemu je problem.

2
A- A A+

Žene umeju da budu naporne, a da toga nisu ni svesne. Ako imate utisak da kao da "rasterujete" muškarce koji su zainteresovani za vas, verovatno ste u pravu.

*Tekst koji sledi ne odnosi se na slučajeve kad svesno i namerno radite dole navedene stvari zato što želite da ga oterate, da ne biste morali vi da budete osoba koja će reći "izvini, mislim da je bolje da ne odemo na tu sledeću kafu".

Dakle, evo šta može da bude problem. Možda potpuno nesvesno radite stvari zbog kojih ostavljate utisak očajnice/ludače/ogorčene veštice...

Potežete priču o braku i deci suviše brzo

Ovo jeste kliše, ali dešava se. Žene koje suviše rano (čitaj, "na prvom ili drugom sastanku, a i tokom prvih meseci veze") započinju razgovor na temu venčanja, dece i sličnog, obično uopšte nisu svesne da time zapravo oteraju muškarca za kojeg su zainteresovane. Zašto? Zato što će se svaki razuman muškarac (a nadamo se da na takve "ciljate") u takvoj situaciji zapitati da li ste zainteresovani za nejga ili samo želite da se udate i rodite dete. I, prirodno, proceniće da je mudrije da se ne upušta u vezu sa vama.

Pričate o bivšem partneru, i to mnogo

Ništa ne šalje tako jasnu poruku da niste preboleli bivšeg kao činjenica da ne prestajete da pričate o njemu. Uopše nije važno da li ćete ga pominjati u "bio je divan" ili "bio je takav kreten" kontekstu. Ako to radite, muškarac sa kojim ste upravo počeli da se viđate s pravom će se zapitati šta je on u svemu tome, zaključiti da je čist višak i nestati u vidu lastinog repa.

Napijete se najstrašnije na prvom, drugom ili trećem sastanku

Ko bi pri zdravoj pameti želeo ozbiljnu vezu sa devojkom koja pije kao Kraljević Marko?

Imate napade besa (naročito ako su oni usmereni ka muškarcima generalno)

Malo je stvari koje toliko mogu da prestrave muškarca kao žena koja ima problem sa samokontrolom, naročito kad je u pitanju obuzdavanje besa. Ako vide da ste "zapenili" čas posla oko neke beznačajne sitnice, poželeće da nestanu dok ste rekli keks.

Suviše brzo postajete seksualno "agresivni"

Naravno, ima muškaraca koje ćete oduševiti ovakvim ponašanjem. Problem je samo u tome što ti muškarci nisu oni sa kojima želite da budete u vezi.

Ponašate se kao "dobra devojčica"

Bljak. Odrasla ste žena, tako se i ponašajte.

Suviše rano pričate o svojim problemima

Svaka žena, bar ponekad, sanjari o princu na belom konju. Ali, nema vajde od toga. Kao što rekosmo, odrasla ste žena. Ako počnete da prepričavate svoju tužnu sudbinu, nesrećno detinjstvo, situaciju sa bolesnim psom kod kuće i slično na prvom sastanku, nemojte da se čudite ako vam se nikada više ne javi.

Nemate hobije, nemate prijatelje, ukratko, nemate život

Ako stekne takav utisak, neće stići ni ruku da vam pruži, toliko će žuriti da nestane. Jer, ako nemate hobije, nemate prijatelje i praktično nemate nikakav život, možda bi mogao da se nađe u situaciji da se od njega očekuje da vam to sve "popuni"...

Iracionalno ste ljubomorni

Ljubomora nije seksi. Zastrašujuća je i nikada nije dobar znak. Sećate se "Fatalne privlačnosti"?

Dramite oko svake sitnice

To nije ženstveno, nije ni slatko i neće u njemu probuditi zaštitnički instinkt, nego instinkt za samoodržanjem. Ukratko, nećete odmaći dalje od faze upoznavanja.

Ponašate se kao očajnica

Očajanje nije seksi. I uopšte nije važno da li ste lepotica koja ima sjanu karijeru, vrhunski obrazovana i načitana... Ako ostavite utisak da mislite da vam je on "zadnji voz" za vezu, udaju, šta god, pozdravite se sa tom idejom.

Otkrivate suviše detalja o sebi suviše rano

Kakvi su vam bili zubi pre nego što ste nosili fiksnu protezu, da li ste imali bubuljice u pubertetu, kako se zvala zlatna ribica koju ste imali u osnovnoj školi i koliko ste tužni bili kad je uginula nikog živog ne interesuje. Zapravo, ni vi više ne bi trebalo da se bavite time...

Zašto vaše veze kratko traju

Znaci da ste spremni za ozbiljnu vezu

Povezano

Sve vesti