Ovu bitku i dalje vodi

Autor:

Već je iznela detalje o bipolarnom poremećaju od kojeg pati, a sada se otvorila i na temu poremećaja u ishrani.

2
A- A A+

Pevačica Demi Lovato je u YouTube dokumentarcu Simply Complicated veoma iskreno govorila o borbi sa poremećajem u ishrani.

Ona kaže da je hrana i dalje "najveći izazov u njenom životu" i otkriva da je mislila da je sa tim gotovo, ali se poremećaj "vratio" nakon raskida sa dugogodišnjim dečkom Vilmerom Valderamom.

"Kada sam bila u vezi sa Vilmerom, tri godine sam bila mirna što se toga tiče. Kada smo raskinuli, sve se vratilo", otkrila je ona.

"Što manje vremena imam da mislim o hrani, to mi je lakše da vodim normalan život. Ne želim nikoga da izneverim, tako da se me je sramota kada imam trenutke u kojima 'iskliznem'".

"Ponosna sam što sam bipolarna"

Demi kaže da se poremećaj u ishrani vratio kada je počeo da joj nedostaje Vilmer.

"Kada se osećam usamljeno, kao da mi srce postane gladno i to se završi tako što se prejedam".

Lovato kaže da je ovi problemi prate još od detinjstva. Prvi put je primetila da ima problem sa prejedanjem kada je imala osam godina - tada je dobila mlađu sestru i osećala se zapostavljeno.

"Ja sam u tom periodu počela da radim i bila sam pod velikim stresom, pa bih pravila kolače za porodicu, a onda bih ih sama pojela sve. To je moje prvo sećanje na trenutak kada mi je hrana postala lek".

Ovo nije prvi put da je Demi govorila o poremećaju u ishrani, ali je možda najiskreniji intervju koji je dala na tu temu.

Kaže da je sada prevazišla zavisnost od droge, ali je poremećaj u ishrani bitka koju još uvek vodi.

"Pobedila sam kokain"

"Ne želim da tome dam moć da kontroliše svaku moju misao, ali to je zaista nešto o čemu neprestano mislim. Kako izgledam, šta bih volela da jedem, šta bih želela da jedem nakon toga, šta bih volela da nisam pojela, znate, to je konstantno. Počinjem da zavidim ljudima koji se ne bore sa poremećajima u ishrani, mislim da bi mi život bez toga bio mnogo lakši", zaključila je pevačica.

Povezano

Sve vesti