mondo.rs

Srećan rođendan, mi došli da te opljačkamo!

Autor:

Godinu dana nakon pljačke u Parizu, starleta je ponovo bila na meti lopova

0
A- A A+

Kim Kardašijan, kraljica selfija i najpoznatija starleta na svetu, danas slavi 37. rođendan, ali izgleda da joj ni ovaj neće proći mirno...

Pre godinu dana, starleta je doživela traumatično iskustvo u hotelskoj sobi u Parizu kada su joj maskirani muškarci ušli, vezali u kadi i ukrali nakit u milionskoj vrednosti. Te godine nije slavila rođendan, a prestala je i da nosi nakit zbog toga što je shvatila da je njen raskalašni životni stil i hvalisanje na društvenim mrežama pomogao plačkašima da urade šta su naumili.

"Matorci" opljačkali Kim Kardašijan?!

Godinu dana kasnije, Kim opet dočekuje svoj rođendan uz stres, jer su njen muž i ona opet bili na meti lopova!

Kuća Kanijea Vesta i Kim u Los Anđelesu je bila "žrtva" provalnika, koji su ovaj put otišli skoro praznih ruku. Oni su "motali" oko tri skupocena automobila, pre nego što ih je sigurnosna kamera zapazila i obezbeđenje sa pištoljima počelo da juri.

Njen porno film i dalje "kida"

Jedino što je odneseno je iPhone, i to onaj koji je pripadao nekome ko radi za repera i starletu, a ne njihov lični. Lopov nije stigao da uđe u kuću, a uspeo je da pobegne od obezbeđenja.

Iako je u pitanju mnooogo blaža situacija nego ona koja je bila u Parizu, verovatno je Kim ovo vratilo ružna sećanja, ali joj svakako želimo srećan rođendan i nadamo se da će ga provesti veselije nego prošle godine!

Ovo možda niste znali o Kim...

Podsetite se šta je Kim imala da kaže o pljački u svom rijalitiju:

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti