"Obična pevaljka sa sela!"

Autor:

Pevačica Rada Manojlović o nedavnom susretu s bivšim dečkom

12
A- A A+

Pevačica Rada Manojlović je pre romanse s Harisom Berkovićem, bila u vezi s sportskim menadžerom Momirom Gajićem.

Raskid para bio je medijski propraćen, baš kao i nedavni susret bivših ljubavnika na aerodromu Nikola Tesla. Rada je srela Momira dok je bio sa suprugom i detetom, izgrlila se s njim, upoznala njegovu suprugu, a onda je u priču "uletela" Gajićeva sestra i izdrala se na Radu.

"Momirova sestra joj je rekla da nema smisla što se pojavila tu i još pozvala medije da ih slikaju i poručila joj da prestane da joj progoni brata", rekao je neimenovani izvor "Kuriru", što je Rada i potvrdila.

"Doživela sam neprijatnost ni kriva ni dužna od Momirove sestre. Vidim da je nisu prošle te dečije bolesti, ali nema veze, to je njena stvar. Ne volim licemerje. Prodavala mi je priču kako ona ne želi da ona i njena porodica budu predmet žute štampe, a da su zbog mene to postali. Jednom je postavila na svoj Instagram sliku sa slave koju su svi portali preneli, i onda sam ja opet bila kriva", rekla je Rada Manojlović i dodala:

"Nikada me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevalka sa sela. Kud ćeš gore. Ja sam bila kriva što sam živa. Ona nek je živa i zdrava", rekla je pevačica.

Povezano

Sve vesti