mondo.rs

Haos na Poljudu: Tuča direktora Hajduka i Dinama

Autor:

Tuča u loži splitskog stadiona, ali i na tribinama je bilo burno - "BBB" se potukli sa policijom.

2
A- A A+

Izvor: YouTube

Tri gola u nadoknadi vremena na "Poljudu", ali i tri odvojene tuče!

"Zakuvalo" se na terenu posle gola Anta Ercega iz penala za izjednačenje Hajduka (pre toga Dinamo postigao dva gola i poveo 2:1), ali se ispostavilo da je to bila "najmirnija" scena sa najvećeg splitskog stadiona.


Kako prenose hrvatski mediji, do tuče je došlo i u loži "Poljuda" kada su se obračunali čenici Hajduka i Dinama, odnosno na tribinama gde su se potukli "Bed Blue Boysi" i policija.

Na razgovoru u policiji završilo je sedam čelnika "bilih" i "modrih":, a izjave su između ostalih morali dati direktori Dinama Tomislav Svetina i Krešimir Antolić, odnosno predsednik Hajduka Ivan Kos i sportski direktor Mario Branco.

Iz Hajduka su naveli da su direktori Dinama provocirali, dok iz tabora vicešampiona Hrvatske navode da su samo slavili pogodak nakon čega se Mario Branco počeo "unositi u lice".

Kada su u pitanju navijači, hrvatski mediji navode da je na "Poljudu" bilo nekoliko stotina pripadnika "BBB" koji su se žalili na uslove na stadionu, da su stigli tri sata pre meča, odnosno da su "u nehumanim uslovima zadržani u autobusima".

"Večernji list" navodi da su se navijači sukobili sa interventnom policijom na stadionu.

Izvor: YouTube


Pogledajte i snimak portala "Dalmacija danas".

Izvor: YouTube/Dalmacija danas

Povezano

Sve vesti