Gledaoci povraćali!

Autor:

Nova serija "Džona Snežnog" prikazuje još gore nasilje od "Igre prestola"!

4
A- A A+

Serija "Gunpowder" (Barut) na kanalu "BBC1" izazvala je veoma burne reakcije gledalaca, zbog eksplicitnih scena nasilja.

Serija u kojoj glavnu ulogu tumači Kit Harington, Džon Snežni iz "Igre prestola", zapanjila je već prvom epizodom u kojoj su prikazane užasne scene mučenja.

"Verni" istoriji iz 17. veka, producenti su prikazali odsecanje ruku i nogu, dranje kože, vađenje creva, smrskavanje pod tegovima, a sve to u večernjem vikend terminu.

"Probao sam da ne povraćam, ali nisam uspeo," samo je jedan od komentara na Twitteru, gde gledaoci žestoko osuđuju ovakve scene.

Džon Snežni plakao: Sad znam SVE!

Iako je serija prikazana u večernjem terminu, sa jasnim upozorenjem da nije za mlađe ili osetljive gledaoce, Britanci su šokirani!

"Možda 'BBC1' misli da je nužno pokazati gadosti kako bi istorija bila verno prikazana, ali nasilje uvek mora da ostavi nešto nedorečeno. Inače - ne razlikuje se od pornografije," smatra kritičar "Dejli mejla".

"Mislim da je ovo bedan pokušaj da se 'priđe' seriji 'Igra prestola' po količini krvi i nasilja, ali je zaista preterano," ocenjuje još jedan gledalac.

Pogledajte tizer serije (ne, ne sadrži TE scene):

Izvor: YouTube

A pogledajte i romantičnu pesmu koju je posvetio svojoj verenici Rouz Lesli!

Izvor: YouTube

Par je nedavno najavio da će se venčati...

...a Kit je u jednoj emisiji otkrio užasnu neslanu šalu koju je priredio lepoj Rouz!

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti