• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuvena Bereta hoće da radi sa srpskim oružarima

Izvor Tanjug

Kompanija Bereta u Milanu, renomirani svetski proizvođač oružja i vojne opreme, veoma je zainteresovana za saradnju sa pojedinim fabrikama naše vojne industrije.

"Bereta je jedan od većih proizvođača oružja u Evropi i svetu i od te kompanije svakako možemo da naučimo puno o tehnologiji i nastupu na trećim tržištima", rekao je ministar odbrane Aleksandar Vulin, koji je posetio tu fabriku.

Srbija napravila NAJBOLJU pušku na svetu?!

Samo da sredimo zakone

"Očigledno postoji prostor za međusobnu saradnju, i onog momenta kada budemo mogli da i zakonski uredimo ovu oblast, što ćemo uraditi do kraja godine, možemo sa sigurnošću očekivati da će 'Bereta' biti deo našeg tržišta i da ćemo moći da razgovaramo sa njima i o konkretnim ulaganjima", poručio je Vulin, ističe se u saopštenju.

Italijanski proizvođač je veoma zainteresovana za pojedine fabrike naše odbrambene industrije i dogovoreno je da do kraja godine, kada u Srbiji bude donet zakon o ulaganju u našu odbrambenu industriju (da bi i stranci mogli da ulažu), razgovori budu daleko konkretniji, rekao je Vulin a saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

On je obišao pogone kompanije Bereta, upoznao se sa proizvodnim programom i susreo sa vlasnikom Frankom Beretom.

Ministar je ocenio da je reč o odličnoj prilici za ulaganje, jer "kada Bereta dođe u neku zemlju, kada otpočne sa proizvodnjom, to je signal za sve svetske proizvođače da i oni budu tu".

Iz ovog će pucati Hrvatski policajci

"Oni su jako zadovoljni našim ljudskim kapacitetima, dakle, veštinom naših majstora i inventivnošću naših inženjera. Potrebna su ulaganja u određene nove proizvodne procese, koji nama u ovom trenutku nedostaju", istakao je Vulin.

Bereta
Izvor: YouTube

Takođe, dodao je on, Bereta je zainteresovana i za pojedine fabrike naše municije.

Kako se dodaje, Vulin će sutra posetiti i italijansku kompaniju Leonardo, sa sedištem u Rimu.

Komentari 3

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Srbija van Topciderske Zvezde

To je prica koja se pominje zadnjih godinu dana u Prvom Partizanu u Uzicu takodje,najvece sanse da uloze u fabriku imaju Bereta i Belgijski Browing,jedino samoubistvo od strane drzave moze biti ako PPU preda 1/1 u strane ruke sad kada je na jednom od vrhunaca proizvodne i izvozne moci u svojoj blizoj istoriji....

Serbia forever

CZ99 je napravljen po Bereti92, ali je američka policija nabavljala CZ99, jer je bio dosta jeftiniji od Berete92, a istog kvaliteta!?

Drmr

Znaci ode i zastava oruzje za neku sicu. Svaka cast Vucicu!

special image