Svi Palmini hitovi (VIDEO)

Autor:

Na društvenim mrežama ovih dana je “hit” video snimljen prošle nedelje u Jagodini. Glavni lik je, pogađate – Dragan Marković Palma, gradonačelnik Jagodine. Evo još nekih situacija i izjava koje su mnogima naterale suze na oči.

12
A- A A+

dragan marković palma, zakletva, skupština, predsednik srbije, inaguracija, vučić predsednik Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Gradonačelnik Jagodine demonstrirao je svoje znanje borilačkih veština na mladim karatistima.

Lider Jedinstvene Srbije dočekao je, naime, mlade Jagodince, dobitnike medalja na nedavno održanom prvetskom prvenstvu Egeru i odmah im pokazao par kik boks zahvata.

Udarac rukom, nogom i iz okreta, i nekoliko mladića našlo se na podu u tili čas.

Nakon što ih je pošteno "isprevrtao" Marković im je čestitao, a zatim i uručio novčane nagrade.

Izvor: youtube

Jedan od najkomentarisanijih poteza Dragana Markovića Palme je podela novca penzionerima.

Krajem avgusta je podelio nedavno nekoliko hiljada dinara starijim osobama u Jagodini. Evo zbog čega su "gorele" društvene mreže:

Izvor: youtube

Nema sumnje da je jedan od gledanijih i “šerovanijih” snimaka na društvenim mrežama i onaj u kojem gradonačelnik Jagodine u kecelji, u društvu unučića seče pečenje za Božićnu gozbu.

Izvor: youtube


I prodaja Palmine i još sedam fotelja jagodinaskih funkcionera nije prošla neopaženo. Evo kako je gradonačelnik Jagodine pokazao novinarima na čemu će sedeti ubuduće, odnosno “dokle to narod bude želeo”, kako je rekao.

Izvor: youtube

Posebno je zanimljiv video snimljen na jednoj privatnoj zabavi, pre nekoliko godina, na kojoj je Palma u društvu prijatelja svirao harmoniku na plejbek.

Izvor: youtube


  Koliko Palma zaista voli muziku govori i ova njegova izjava.

Izvor: youtube

A, onda i ona čuvena izjava o Burdž Kalifi (Dubai)- najvišoj zgradi u Evropi.

Izvor: youtube

Još jedna izjava iz Skupštine.

Izvor: youtube

Povezano

Sve vesti