• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za najbrže ulaznica 200 dinara!

Izvor MONDO/Fonet

Iako su koncerti Beogradske filharmonije rasprodat, ljubitelji klasike koji nisu stigli do sada da kupe kartu će ipak imati priliku da uživaju u njihovom nastupu, ali samo ako su dovoljno brzi...

Beogradska filharmonija pustice u prodaju 100 ulaznica za stajanje za koncerte iz redovne sezone "Pet elemenata", koja je kompletno rasprodata.

Sto najbržih ce ove ulaznice moci da kupe jedan sat uoci koncerata koji se održavaju petkom u Velikoj dvorani Kolarceve zadužbine.

Zainteresovani ce 27. oktobra moci da cuju novog šefa-dirigenta Gabrijela Felca, koji predvodi orkestar u otvaranju ciklusa "Vatra", zajedno sa mladim pijanistom Filipom Kopacevskim.

Felc poziva publiku da ne propusti vatru iz partitura Štrausove poeme "Magbet", Skrjabinovog "Prometeja" i strasne Konjoviceve "Koštane", pretocene u koncertno delo pod nazivom "Simfonijski triptihon".

Pored toga što sada imaju priliku da nabave ulaznice za stajanje po ceni od 200 dinara, ljubitelji klasike mogu da prisustvuju i uvodnim predavanjima u Muzickoj galeriji Kolarca i saznaju zanimljivosti o delima koja su na repertoaru.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE