MONDO/Beta

Sponzor koji je zbližio FK i KK Crvena zvezda

Autor:

Ipak, postojaće i razlika - pivo "ide" fudbalerima, vino košarkašima.

Sponzor koji je zbližio FK i KK Crvena zvezda Foto: MN Press

Kompanija M6 potpisala je danas ugovor sa Sportskim društvom Crvena zvezda o sponzorstvu fudbalskog i košarkaškog kluba.

Kako se navodi, fokus saradnje M6 i Zvezde biće na promociji brendova BIP pivo uz podršku FK Crvena zvezda i Vinarije "Tikveš" uz podršku KK Crvena zvezda.

Jedan od osnivača kompanije M6, Svetozar Janevski, ocenio je da je velika čast što će brendovi te kompanije biti vezani za Crvenu zvezdu, kako je naveo, najveći sportski brend u ovom delu Evrope.

"Tradicija, bogata istorija i mnogo emocija su zajednički za ove brendove i Crvenu zvezdu", rekao je Janevski.

Predsednik Skupštine Sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić rekao je da veruje da je ovo tek početak saradnje crveno-belih i kompanije M6.

"Nadamo se i verujemo da je ovo tek početak zajedničke saradnje i da ćemo u budućnosti ostvariti, kako na sportskom, tako i na poslovnom planu ciljeve čiji je zajednički slogan - zajedno do vrha", rekao je Škundrić.

"Izuzetno nam je drago da je kompanija M6 prepoznala značaj i vrednost Fudbalskog i Košarkaškog kluba Crvena zvezda", dodao je on.

Kompanija M6 jedan je od najvećih proizvođača vina, piva i drugih alkoholnih pića u regionu u okviru koje posluje i "Tikveš", najveća vinarija u Makedoniji. Kompanija M6 je nedavno počela tehničku saradnju sa Beogradskom industrijom piva i obnovila proizvodnju BIP piva.

Povezano

Sve vesti