Romantični Kerber u Beogradu!

Autor:

Niški rokeri održaće koncert sa gudačkim orkestrom u "unplugged" verziji!

Legendarni niški hard rok sastav Kerber održaće, sa gudačkim orkestrom, akustični beogradski koncert u Centru "Sava" 12. decembra sa početkom u 20:30 časova. Nakon prepunog koncerta u Hali sportova 2012. godine, hitovi poput "Ratne igre", "Nebo je malo za sve", "Bolje da sam druge ljubio", "Mama tata" i drugi, ovoga puta zagrmeće unplugged u najakustičnijem beogradskom koncertnom prostoru.

Bend je najavio da će ovo svakako biti jedan veoma poseban koncert, pošto unplugged podrazumeva neku drugačiju emociju. Kerber će izvesti prearanžirane pesme uz pomoć prijatelja i gudačkog orkestra. Uz violine, ksilofon, kontrabas i perkusije publika će moći da čuje svoje omiljene pesme izvedene na nešto drugačiji način.

"Prvi akustični koncert smo održali u Nišu 1994. godine, a potom i legendarni, dobro poznat javnosti, unplugged koncert u Novom Sadu 1996. godine i evo posle više od 20 godina sviramo takav koncert ponovo na velikoj sceni Centra 'Sava'. To će biti jedan romantičan koncert sa najsavremenijim ozvučenjem i novom opremom koja prvi put dolazi u Srbiju. Posebno nam je zanimljiv taj datum, jer je naš live album, pod nazivom 12.12.88, snimljen na koncertu u Domu omladine u Beogradu, baš 12. decembra te davne 1988. godine. Nešto nas sudbinski veže za taj datum i radujem se što će publika moći da čuje naše stare hitove u novim aranžmanima. Na sceni će biti puno muzičara sa nama, čak će na kraju koncerta na bini biti i oko 80 ljudi. Ova forma nam baš leži i volimo da uživamo u neposrednom kontaktu sa publikom što nam ovaj način muziciranja i dozvoljava. Ovo je izazov za Kerber i jedva čekamo 12. decembar," izjavio je Gale povodom predstojećeg koncerta.

Nakon unplugged koncerata u Nišu, Knjaževcu i Alkesincu koji su održani uz puno pozitivnog naboja i emocija, čemu je sigurno doprineo i proširen sastav, red je došao i na beogradsku publiku.  Ulaznice za ovaj koncert se mogu kupiti po cenama od 1.000, 1.300, 1.500, 1.800, 2.000 i 2.500 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima Eventim mreže kao i na blagajni Centra "Sava".

Tagovi:

Povezano

Sve vesti