• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Penzioneri, novac leže na račun

Izvor Beta Izvor Tanjug

Jednokratna isplata po pet hiljada dinara penzionerima, o čemu je Vlada Srbije prošle nedelje donela odluku, počela je danas.

Odluka je doneta u skladu sa nastojanjem Vlade da se zaštiti standard i poboljša ekonomska sigurnost korisnika penzija, navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Penzionerima u novembru stiže ekstra novac

Pošta Srbije: Nema štrajka, penzioneri će dobiti novac

Pošta Srbije danas je obavestila penzionere da će u propisanim rokovima dobiti po 5.000 dinara jednokratne pomoći. U saopštenju Pošte se ističe da radnici tog javnog preduzeća nisu u štrajku, tako da nema razloga za kašnjenje isplata.

Ovom odlukom obuhvaćeni su svi korisnici penzija, primaoci privremene naknade invalida rada druge i treće kategorije invalidnosti, odnosno preostale radne sposobnosti, navedeno je u ranijem saopštenju Vlade.

Penzionerima po 5.000 dinara u narednih deset dana

Iznos sleduje i invalidnoj deci- korisnicima privremene naknade, koja se nalaze u evidenciji Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje za isplatu penzija, zaključno sa 27. oktobrom 2017. godine.

Tagovi

Komentari 28

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Raspad Srbije

Je poceo 2012. godine !!!! Brze, jace, bolje - u propast!!!! Zalosno je, da je se toliki broj ljudi odrekao svog dostojanstva i ponosa, i prodao se za obicni budjavi sendvic!!! U nadi da ce im biti bolje....a ono sve gore i gore!!! Placaju stranim firmama 10000€ po radnom mestu, a stranci imaju svu slobodu ovoga sveta, ne placaju porez na dobit zemlju struju i vodu!!!!! Mogu da ucenjuju jadne radnike sa bednim platama, radnim uslovima i preko vremeno bez nadoplate!!!! Tako funkcionise „napredni sistem“!!!! Eeeh Srbijoooo jadna...da jadnija ne mozes biti!!!!

NeckoPerecko

Lepa kupovina glasova. Trula Srbija

Đomla

Srbistan...

special image