Cetinski: Pokušao sam da ga spasem, nisam uspeo

Autor:

Hrvatski pop pevač progovorio o saobraćajnoj nesreći u Rovinju

3
A- A A+

Dok se čekaju rezultati zvanične istrage o tome šta se dogodilo prošle nedelje u Rovinju, kada je Toni Cetinski kolima pregazio Ibrahima Kevljanina u jednosmernoj ulici, pop pevač je ispričao kako je doživeo nesreću.

"Još sam u stanju šoka i sećam se poprilično svega što se dogodilo. Nije mi samo jasno kako se dogodilo", rekao je Cetinski za hrvatsku "Gloriju", prenose "Večernje novosti".

Kaže da je tom Pustom ulicom mnogo puta prošao i da do nje vodi oštra okuka:

"Morate pažljivo da skrenete, pa gotov da stanete, kako biste mogli da uđete između dva zida i skrenete levo. Tako sam i uradio, veoma sporo, kao da izlazim iz parkinga. Odmah nakon skretanja osetio sam da se nešto dogodilo ispod mog automobila."

Toni Cetinski pregazio kolima čoveka?

Toni je izašao iz "mercedesa" i pogledao ispod auta ali ništa nije video...

"Pogledao sam i drugi put, iz drugog ugla i video ono što sam najmanje očekivao - čoveka. Taj prizor ću celog života da pamtim", tvrdi pevač.

Odmah je otrčao do frizerkskog salona koji je prekoputa i vikao da zovu policiju i Hitnu pomoć. Želeo je sve da uradi kako bi spasao čoveka čije je telo bilo prikovano pod njegovim automobilom. Otrčao je do prtljažnika i uzeo dizalicu kako bi podigao vozilo i oslobodio telo.

"Pokušao sam da uradim nešto da spasem čoveka, ali nisam uspe. Lekarka iz Hitne pomoći odmah po dolasku je konstatovala da nije davao znake života. Ta nemoć, da činjenica da ne mogu da mu pomognem, užasan je osećaj", zaključio je Cetinski.

Povezano

Sve vesti