Scorpions - dodatne karte za fan pit!

Autor:

Ogromno interesovanje za prvi nastup legendarnog benda u Srbiji.

Nakon rasprodatih ulaznica za fan pit koncerta grupe Scorpions, koji će se održati 7. decembra u Štark areni, bend i čelnici Arene odlučili su da u prodaju puste dodatni kontingent ulaznica.
Potražnja za ulaznicama za Scorpions u zemlji i regionu je sve veća, s obzirom da bend prvi put nastupa u Srbiji, na najnovijoj, fantastičnoj produkciji, proslavljajući 50 godina postojanja grupe.
Oko 250 ulaznica za fan pit mogu se nabaviti na blagajni ili sajtu Arene, kao i putem Eventima.
Pogledajte video poziv benda!

Izvor: Scorpions

Pre tačno deset godina, njihov koncert bio je najavljen u istom prostoru, ali je otkazan i fanovi nikada nisu dobili objašnjenje.

U više od 50 godina dugoj karijeri, jedna od najpoznatijih nemačkih grupa, prodala je preko 100 miliona albuma i opravdano se nalazi u "Rock and Roll" Holu slavnih. Proglašeni za "heroje heavy metala" i "ambasadore rocka", osvajali su brojne nagrade, uključujući dve "World Music Awards" i više "Echo" nagrada.

Njihove pesme "Still loving you" , "Wind of Change" i "Send me and Angel" postali su vanvremenski hitovi koji se i dan danas vrte na brojnim radio stanicama ali i pored neverovatnog uspeha ovih balada, Scorpions su prvenstveno hard rock bend koji donosi žestoku energiju na sceni pesmama kao što su "Rock You Like An Hurricane", "Blackout" , "Dynamite" i dr.

Pedeset godina je prošlo od kad su tinejdžeri Klaus Mejne, Rudolf Šenker i Matijas Jabs lutali ulicama Hanovera koji se budio iz posleratne paralize, noseći svoje intrumente i pojačala. Za ovih 50 godina, postali su najuspešniji nemački rock bend. Veliki broj grupa među kojima su Smashing Pumpkins, Green Day, Korn kao i System Of A Down, obrađivalo je hitove Scorpionsa. Pesma "Rock You Like A Hurricane" do danas je doživela više od 150 obrada raznih muzičara.

Izraziti karijeru u ciframa benda kao Scorpions gotovo je nemoguća misija. Međutim, jedan broj treba spomenuti a to je više od 100 miliona prodatih albuma do danas što čini ovaj bend najuspešnijim rock bendom kontinentalne Evrope!

Izvor: YouTube

Prodali su sto miliona albuma, a veliki broj srebrnih, zlatnih i platinastih priznanja samo su jedan deo istorije Scorpionsa. Važan deo je njihova neprolazna želja za putovanjima. Svirali su više hiljada koncerata na svim delovima planete. Bili su prvi zapadni rock bend koji je 1988. godine rasprodao pet koncerata u tadašnjem Lenjingradu. Takođe, pionirska dostignuća imaju i njihovi rani nastupi u Kini i Južnoj Aziji čime su otvorili vrata ostalim zapadnim bendovima.

Nastupom na festivalu "Moscow Music Peace", 1989. godine, Scorpions su definitivno osvojili Rusiju kao i inspirisali Klaus Mejnea da napiše numeru koja je ubrzo postala himna konačnog pada gvozdene zavese - "Wind of Change".

Tokom više od 50 godina duge karijere bilo je dosta magičnih momenata. Neki su zauvek zabeleženi na uživo albumima, neki na filmovima i video spotovima. Ovi momenti su zacementirali reputaciju Scorpionsa kao jednog od retkih bendova koji se uzdigao iznad gomile.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti