"Obožavani vođa" pljeskao radnice po guzi?!

Autor:

Ovako je izgledao radni dan u studiju Larsa fon Trira!

Devet žena ispričalo je svoja grozna iskustva iz studija čiji je ko-osnivač slavni reditelj Lars fon Trir.

U studiju "Zentropa" atmosfera je bila takva da su žene uglavnom davale otkaz posle nekoliko meseci, a nekolicina njih navodi da im se, nakon tog iskustva, "kompletna filmska industija ogadila" i da su promenile posao.

Peter Albek Jensen, koji je sa Fon Trirom osnovao studio, maltretirao je svoje radnice na "najmaštovitije" načine, navode ove žene za danski "Politiken".

Fon Trir demantuje da je zlostavljao Bjork

"Hvatao nas je za grudi, a kada bismo nešto pogrešile, zvao nas da mu legnemo preko kolena kako bi nas udarao po zadnjici. Slao nas je u kupovinu i tražio stvari iz seks šopa, kao što su štipaljke za bradavice," navode one.

Znate li kako je izgledao kasting za "Nimfomanku"?

Na prazničnim proslavama kod Jensena, nagrade nisu dodeljivane najuspešnijim radnicima, već pobednicima takmičenja "najbrže skidanje" ili "najduže stidne dlake"?!

Jensen, koji nije na čelu studija od prošle godine ali je i dalje vlasnik 25 odsto kompanije, za dansku štampu je dao neverovatnu izjavu

"Ne sećam se tih incidenata, ali su se najverovatnije dogodili. Istina je da sam često preterivao, ali ja sam obožavani vođa," naveo je on.

Studio "Zentropa" osnovan je 1992. godine i najuspešnija je produkcija u skandinavskom regionu. Osim izazovnih "arthaus" filmova, finansira i "filmove za odrasle".

Povezano

Sve vesti