Usred govora premijerke nestade struja (VIDEO)

Obraćanje premijerke Ane Brnabić na današnjem otvaranju Belgrade Venture Foruma, prekinuo je, nakratko, nestanak struje.

6
A- A A+

Ona se našalila da ni to nije loš način da se političarima skrene pažnja da su odužili.

Struja u sali u kojoj je održan forum nestala je na par sekundi, pa su se svi našli u "mrklom mraku", a "utihnuo" je i mikrofon.

Kada su se svetla ponovo upalila začuo se kraj premijerkine rečenice: "...i ovo je veliki finiš".

To je, prenosi Tanjug, izazvalo smeh okupljenih, a premijerka se, mada zbunjena, snašla i rekla:

"Izvinite što sam produžila malo, ali ovo je pravi način da prekinete ljude koji do juče nisu bili političari ali deluje da postaju", i uz osmeh otišla sa bine.

Pogledajte snimak:

Izvor: youtube

Država prodaje Komercijalnu banku?


Novinari su posle skupa premijerku pitali i šta misli o vanrednim republičkim izborima.

Kaže da nije razmišljala o formalnom zahtevu vlade za raspisivanje vanrednih izbora, ali da je atmosfera u Skupštini Srbije "sve osim konstruktivne", što je svakako razlog da se razmisli o eventualnoj proveri volje građana pred ustavne promene.

"I sami ste videli kakva je situacija i atmosfera u Skupštini. Ona svakako je sve osim konstruktivne.To je moje mišljenje, nisam razmišljala o formalnom zahtevu vlade. Čim budemo imali formalni zahtev, ja ću ga reći", rekla je Brnabić.

Prema njenim rečima, u prilog opciji parlamentarnih izbora svakako ide i činjenica da se u okviru poglavlja 23 mora ići u promenu Ustava.

"Ta promena Ustava nešto je što bi trebalo da se završi u narednim godinama. Svakako, verovatno u 2018. godini i važno je, da kada razgovaramo o promeni Ustava, u Skupštini imamo stranke koje na najbolji mogući način oslikavaju volju građana. Ja nisam sigurna da je to u ovom trenutku u Skupštini Srbije dobro oslikano", smatra predsednica vlade.

Povezano

Sve vesti