14 nedelja kasnije - Jovičić ponovo na terenu

Autor:

Vezista Crvene zvezde počeo individualno da trenira, a uskoro će se priključiti i ekipi.

17
A- A A+
branko jovičić Foto: MN Press

Povreda metatarzalne kosti krajem avgusta udaljila je Branka Jovičića sa terena na duži period. Čak 14 nedelja proteklo je od povratka neumornog veziste Crvene zvezde na teren.

Ovog ponedeljka, konačno, ponovo je počeo da trenira.

"Dug period, jedan od najtežih u karijeri je iza mene. Danas sam krenuo sa individualnim radom i sa vežbama, kao i sa radom sa loptom. Do petka ću raditi odvojeno od ekipe, a posle ću ući u regularan trenažni proces, pa ćemo videti kada ću ponovo da zaigram. Bitno je da zaista nemam nikakav strah nakon povrede. Osećam se čak i pomalo uzbuđeno i prisutna je pozitivna trema što sam se vratio ekipi", rekao je Jovičić za klupski sajt.

Letošnje pojačanje crveno-belih iz Amkara veruje da će brzo biti u mogućnosti da ponovo igra takmičarske utakmice.

"Fizički se osećam dobro, nemam bolove i nadam se da će tako i ostati. Sve ovo vreme sam bio optimista, od prvog trenutka kada sam povređen razmišljao sam pozitivno i verovao sam da ću se vratiti još jači. Došao sam u Crvenu zvezdu sa ogromnom željom da igram evropske utakmice i bilo mi je teško sve ovo vreme. Nadam se da je sada ispred mene uspešan period. Sada je najbitnije da se vratim u ekipu i da ponovo zaigram", poručio je Jovičić.

Povezano

Sve vesti