"I danas zadrhtim kad vidim Partizanove legende"

Autor:

Više od 60 dečaka odazvalo se akciji FK Partizan tokom koje su imali priliku da sa trenerima Omladinske škole Partizana odrade pravi fudbalski trening za dečake svog uzrasta, a potom se upoznaju sa prvotimcima.

4
A- A A+

"Ih, da je ovo postojalo u naše vreme", rekao je jedan od najomiljenijih fudbalera Partizana dvih vremena, Saša Ilić kada je video i upoznao se sa klincima (uzrasta od 8 do 12 godina), koji su danas došli da upoznaju njega i druge igrače srpskog šampiona u okviru akcije "Upoznaj svog idola".

Prisetio se kapiten crno-belih vremena kada je on pravio prve fudbalske korake:

"Sa takvim poštovanjem i strahom smo prilazili stadionu i 'Blatuši' (koji je nedavno dobio ime po legendarnom golmanu Milutinu Šoškiću), da su nam se noge tresle. I dan danas kada sretnem Partizanove legende, iskreno zadrhtim. Mislim da deca danas nisu ni svesna koliko smo im približili fudbal kroz PR akcije, YouTube i društvene mreže i koju težinu ima grb Partizana. Zato se mi kroz ove akcije trudimo da ih prvenstveno sklonimo sa ulice, odvučemo od igrica i televizora i vratimo na fudbalske terene i pokažemo čari sporta!".

Izvor: YouTube


Pozvao je sve dečake da priključe Partizanovom kampu, koji će biti organizovan u januaru u Baru.Sve fotografije današnjeg druženja dece i fudbalera Partizana pogledajte na sajtu crno-belih.

Povezano

Sve vesti