"Misli da je Ronaldo" - "Idi budi TV komentator"

Autor:

Kakav verbalni sukob Gerija Nevila i Marka Arnautovića!

"Misli da je Ronaldo" - "Idi budi TV komentator" Foto: MN Press

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Geri Nevil i austrijski fudbaler srpskog porekla Marko Arnautović razmenili su verbalnu paljbu.

Nakon što je Liverpul ubedljivo pobedio Vest Hem 4:1 u prvenstvu Engleske, Geri Nevil, koji je sada TV komentator, kritikovao je "čekićare", a posebno Marka Arnautovića, koji je letos za 27 miliona evra došao iz Stouka u londonski klub (što je rekordna kupovina u istoriji Vest Hema).

Nevil je konstatovao da su očekivanja od Arnautovića bila velika, ali da je njegov učinak skroman. Arnautović nije standardan prvotimac, a priča se da bi mogao čak da se nađe na transfer-listi u predstojećem zimskom prelaznom roku i to po žečji novog trenera vest Hema Dejvida Mojesa.

"On za sebe misli da je Kristijano Ronaldo, u tome je njegov problem. On je umislio da je bolji nego što jeste", bila je opaska Gerija Nevila.

Odgovor 28-godišnjeg Arnautovića bio je podjednako oštar kao i "strelica" koju je ispalio Nevil.

"Poštujem sve što je Geri Nevil uradio kao igrač, imao je briljantnu karijeru u Mančester junajtedu i za to mu skidam kapu. Ali, recite mi, molim vas, šta je on uradio kao trener Valensije? Njegov posao sada je da kritikuje, 90% vremena na televiziji on kritikuje. Ne kažem da je Geri Nevil niko i ništa, on je mnogo postigao u životu, legenda je. Ali, kao trener? Neka ostane na TV-u, kao komentator".

Nevil je, inače, bio trener Valensije samo tri meseca.

Povezano

Sve vesti