• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta te snađe Anđelka...

Izvor mondo.rs

Anđelka, dati il' ne dati? Uskoro gledamo "masovnu monodramu" jedne od omiljenih srpskih glumica

Glumica Andelka Prpic je glavni protagonista predstave nastale iz pera Nebojše Romcevica, jednog od najboljih scenarista današnje Srbije, dok režiju potpisuje proslavljeni glumac i režiser Branko Ðuric Ðura.

Šarmantna Andelka omiljena širom EX YU prostora, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljevic, bankarku staru 32 godine. Joka je mlada žena koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u
surovom korporativnom svetu.

Sasvim slucajno se našla pred dilemom: cast i bracna vernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razreši sama: citava vojska likova (u kojima se našla) joj u tome pomaže stvarajuci još vecu konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu... Ovaj je svet skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletela na svog Harvija Vajnstajna. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno...

Predstava "Šta me snade" imace premijerno izvodenje 2. decembra u Kulturnom Centru Mladenovac, i tokom decembra bice izvedena 03.12. u Paracinu, 06.12. u Smederevu, 09.12. u Pancevu, 10.12. u Novom Sadu, 13.12. u Kragujevcu, 15.12. u Cirihu, 22.12. u Valjevu, 23.12. u Jagodini I 28.12. u Staroj Pazovi. Beogradsku premijeru, Andelka ce imati u februaru sledece godine.

"Volim kada se pred mene stavljaju teši zahtevi i koji imaju prvenstveno zadatak da budu pitki i da okupljaju široku publiku. Kroz monodramu susrela sam se sa temom sa kojom se, sigurna sam susrecu mnoge žene, a to je pitanje morala! Šta je uopšte moral, u kojoj meri ga treba slepo slediti? Da li je vredno pobeci od sopstvenih ubedenja? Imamo li svoja ubedenja ili smo zavisni od okoline i sredine i svega sto nam se namece? Žargonski receno, dati il' ne dati? A šta je na tasu ponekad i stocne vage otkricu vam na sceni. Uzbuduje me jako kada treba da oživim likove i teme u kojima se svi pronalaze. Zadatak mi nije lak, a to je da se uglavnom žene ali i muškarci poistovete sa mojim problemom na sceni!", rekla je Andelka.

"Andelkina predstava ce sigurno postaviti nove standarde u kategoriji predstava za jednog glumca. To sigurno nije monodrama, nije ni standup nego je jedna interaktivna savremena komedija koja zabavlja gledaoce na sofisticaran nacin i nalazi svoje mesto u srcu svakog od njih, nezavisno od toga kakve komedije su do tada voleli da gledaju. Andelka demonstrira svoj posebni talenat i pokazuje celu lepezu šarmantnih karakteristicnih likova koji plene pažnju i dižu ritam predstave od pocetka do kraja. Svakako se radi o kvalitetnoj zabavi koja ne potcenjuje gledaoca nego komunicira s njim na nivou koji on zaslužuje. U današnjoj poplavi jeftinih komedija Andelkina 'Šta me snade' predstavlja pravo osveženje", rekao je Branko Ðuric.

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ena

Da li je interesantna i zanimljiva monodrama?molim vas podelite razlicita misljenja vezana za predstavu i glumu a ne za izgled.

Dragana

Gde u Novom Sadu?

Oheha

Riba avion

SERIJE