Jeste li primetili ovo na njoj?

Autor:

Najveći broj žena jeste.

8
A- A A+

Anđelina Džoli je lepa, mnogima jedna od najlepših žena na svetu, a poznata je po veoma punim usnama. I zato nam nije naročito iznenađenje kada žene od plastičnih hirurga traže usne kao Anđine, ali pomalo je iznenađujuće što žele obrve kao njene.

Nije da nismo primetili da ima obrve, samo im očito nismo posvetili dovoljno pažnje.

Iako vas to možda čudi, sve veći broj žena ide na estetsku operaciju podizanja obrva kako bi dobile baš ovakav oblik kojih, tvrde, čini da izgledaju mlađe. Zapravo, to je trenutno najtraženija plastična operacija, tvrde hirurzi, uz zatezanje lica i operaciju nosa.

Poznati estetski hirurg Žulijan De Silva kaže da najveći broj žena želi obrve poput onih kakve ima Anđelina Džoli jer se takav oblik smatra najženstvenijim.

Veliku popularnost estetske operacije obrva De Silva objašnjava time što kako starimo, usne postaju tanje, a obrve sve manje primetne, pa su upravo korekcije tih delova najefikasniji način podmlađivanja.

"Osim toga, oči su u centru pažnje kada upoznajemo nekoga ili razgovaramo sa nekim i svaka asimetrija i nesavršenost se lako uoči. Takođe, jedan od prvih znakova starenja su opušteni kapci, što utiče i na obrve", kaže on.

De Silva je izdvojio i nekoliko oblika obrva koje žene najčešće traže, a da bi to dobile, pored fotke Džolijeve, donose mu fotografije ovih poznatih dama:

Povezano

Sve vesti