Specijalci tražili osumnjičenog za ubistvo Zreleca

Autor:

Pripadnici specijalnih jedinica policije koji su opkolili zgradu na Kanarevom brdu u Beogradu priveli su nekoliko osoba, ali među njima nije bio osumnjičeni koga su navodno tražili, javljaju beogradski mediji.

21
A- A A+
žarkovo hapšenje, hapšenje u žarkovu, policija,  hapšenje, provalnik, krađa, pljačka Foto: Mondo/ Stefan Stojanović ilustracija

Pripadnici specijalnih jedinica naoružani dugim cevima "češljali" su utorak uveče zgradu na Kanarevom brdu.

U akciji je učestvovao veći broj specijalaca koji su maskirani fantomkama. Akcija se odvijala u Ulici srpskih udarnih brigada na Kanarevom brdu u Beogradu, a beogradski mediji javili su prvo da policija juri narko-dilere.

MUP je, pred kraj akcije,  saopštio da intenzivno traga za Vladimirom Šaranovićem (40) zbog sumnje da je decembra 2015. godine počinio krivično delo teškog ubistva nad advokatom Vladimirom Zrelecom.

Beogradski mediji javili su nakon toga da su specijalci na Kanarevom brdu tražili Šaranovića, a ne dilere kako je prvobitno objavljeno.

B92 piše da je Šaranović uspeo da pobegne policiji tokom akcije.

MUP je objavio fotografiju Šaranovića i apelovao na građane da ukoliko imaju bilo kakva saznanja o osumnjičenom da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd na broj 192 ili 064-892-31-26.

Pogledajte kako specijalci hapse narko-grupu

Deo stanara i građana je bio evakuisan tokom policijske akcije, a zbog bezbednosti bio je zabranjen ulazak i izlazak iz zgrade.

Ispred zgrade je bilo parkirano nekoliko kombija u kojima se nalaze pripadnici policije.

"Blic" piše da je akcija specijalaca završena oko 22.40, kao i da je više osoba privedeno. I "Novosti" prenose da je privedeno nekoliko osoba, ali da osumnjičeni za kojim su navodno tragali nije pronađen.

Advokat izrešetan na Vračaru podlegao povredama

Na advokata Zreleca je pucano 1. decembra 2015. iz automatskog oružja u Ulici patrijarha Varnave 48, kod Hrama Svetog Save. On je preminuo krajem decembra iste godine, nakon dvadesetak dana od ranjavanja.

Zrelec je svojevremeno bio branilac Slobodana Šaranovića, koji je uz Ratka Koljenšica bio pritvoren zbog sumnje da je organizovao ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića.

Povezano

Sve vesti