Rezultati obdukcije: Toni Cetinski nije kriv?

Autor:

Hrvatski mediji tvrde da nalazi obdukcije pregaženog čoveka pokazuju da pevač nikako nije mogao da bude odgovaran za njegovu smrt

2
A- A A+

Istraga smrti Ibrahima Kevljanina kojeg je kolima pregazio pevač Toni Cetinski u Rovinju je i dalje u toku, ali hrvatski "Jutarnji list" došao je do rezultata obdukcije poginulog muškarca.

Kako piše "Jutarnji list", obdukcija tela preminulog muškarca pokazala je da je Kevljanin ležao na putu u trenutku kada je Cetinski kolima prešao preko njega. Takođe, obudkcija je pokazala da povrede koje je nesrećni čovek tada doživeo, nisu mogle da budu smrtonosne.

Naime, Cetinski je čoveku prešao preko nadlaktice jedne ruke i prouzrokovao podlive koji, navodno, sami po sebi nisu bili smrtnosni. Prema nezvaničnim informacijama, u ponedeljak bi trebalo da budu završena toksikološka veštačenja i dostavljena tužiocu.

Cetinski: Pokušao sam da ga spasem, nisam uspeo

Nakon nesreće, koja je izazvala veliki interes medija i javnosti, policija je zatražila i proveri da li je u trenutku nesreće pevač razgovarao ili eventualno kucao SMS poruku, odnosno proveru prometa njegovog mobilnog telefona.

Provereni su i podaci da li je u proteklih pet godina bilo pritužbi građana na ponašanje vozača u ulici u kojoj se dogodila nesreća. "Mercedes" kojim je Cetinski pregazio čoveka je još u posedu policije.

"Pokušao sam da uradim nešto da spasem čoveka, ali nisam uspe. Lekarka iz Hitne pomoći odmah po dolasku je konstatovala da nije davao znake života. Ta nemoć, da činjenica da ne mogu da mu pomognem, užasan je osećaj", rekao je nedavno Cetinski.

Povezano

Sve vesti