Samardo Semjuels i ružni komentari na Instagramu!

Autor:

"Uglavnom ne dajem intervjue ženama jer znate već šta..." napisao je Partizanov krilni centar i ostao nedorečen. Bilo bi pristojno da pojasni kontekst ove nedovršene rečenice.

Samardo Semjuels i ružni komentari na Instagramu! Foto: MN Press

Novom timu i novom treneru Partizana ne ide na startu sezone 2017/18.

Dok ekipa ređa poraze, pre svega u Evrokupu, trener Miroslav Nikolić ne ustručava se da otvoreno kritikuje pojedince - uglavnom za individualnu odbranu i selekciju šuta - a, neretko se na konferencijama za medije pominje i Samardo Semjuels.

Posle poraza od Albe u "Pioniru", krilni centar sa Jamajke napisao je na Instagram profilu kritiku na račun trenera, ali i neprimeren komentar na račun novinarke koja ga je intervjuisala posle utakmice.

"Večeras je bila sje***a noć, trener je mislio da je za mene bolje da sedim i gledam. Zašto uvek ja?", napisao je Semjuels i potom nastavio:

"Dođavola, neka 2018. bude bolja. Ostavi me je***o na miru".

Potom je ostao i nedorečen kada je u pitanju novinarka koja ga je intervjuisala posle utakmice.

"Uglavnom ne dajem intervjue ženama jer znate već šta..."

Jer, šta? Bilo bi pristojno da Semjuels pojasni kontekst ove nedovršene rečenice, bez obzira što je ove vulgarnosti u međuvremenu obrisao.

Semjuels je igrao 18 minuta, postigao devet poena uz šut 4/8 iz igre, sakupio sedam skokova i imao jednu asistenciju i ukradenu loptu.

Partizan je na poslednjem mestu Grupe C sa skorom 1-5, dok u ABA ligi crno-beli zauzimaju četvrto mesto sa skorom 5-3.

U narednom meču, Nikolićeva ekipa u subotu od 19 časova dočekuje regionalnog rivala Olimpiju u meču 9. kola ABA lige.

Inače, kada smo već pomenuli Balotelija koji je "proslavio" izjavu: "Zašto uvek ja?" (Why always me?), Semjuels i on poznaju se od ranije i imali su i neke zajedničke noćne izlaske u periodu kada su igrali u Milanu.

Povezano

Sve vesti