Ovako se sprema za događaj godine!

Autor:

Viktorija Li je jedna od manekenki koja će nositi krila na godišnjoj reviji "Viktorijas sikret", a evo kako se sprema za modni događaj godine.

2
A- A A+

  Viktorija (26) je jedna od dve Australijanke koje će biti deo godišnje revije koja se sledeće nedelje održava u Šangaju, a kaže da su njene pripreme za to veoma jednostavno.

Lepotica kaže da kožu neguje tako što se svako jutro umiva hladnom vodom, trudi se da tonike koristi što ređe da ne bi skidala prirodna ulja sa kože.

Naprotiv, ona koristi ulje za lice koje utrljava u kožu svako jutro, dok sebi priprema kafu ili čaj, a nakon toga se šminka.

Lijeva dodaje da svako veče, bez izuzetka, skida šminku.

"Ne radim nikakve pilinge, samo skinem šminku i mislim da je to dovoljno. Očistim lice tonikom ako baš osetim da ima potrebe za tim", kaže ona, a nakon toga nanosi kremu za hidrataciju kože.

"Svaki put kada nanesem kremu, blago izmasiram kožu. Veoma je važno da se uverite da koža upije proizvod koji nanosite".

Kaže da na lice nanosi masku za lice jednom ili dva puta nedeljno, a ponekad nanese samo med koji je bogat antioksidantima i zato dobar za negu kože.

Kada je reč o ishrani, Viktorija dan započinje velikom čašom vode, nakon treninga uzima proteinski šejk, a onda doručkuje - najčešće jaja, kako bi duže bila sita.

"Volim jaja i jedem pržena, kao kajganu ili kuvana, uz avokado, malo spanaća i pečuraka", otkrila je lepa manekenka.

Ručak podrazumeva unošenje "proteina, zdravih masti i povrća", a namirnice koje često jede su riba, piletina, tofu, jaja, razne vrste povrća.

Kada je reč o večeri, za taj obrok jede pečeno ili bareno povrće uz pečeni losos ili piletinu.

"Ne volim da jedem posle osam sati uveče jer mi to ometa san", kaže manekenka.

Pored toga što vodi računa o ishrani, Viktorija tri puta nedeljno vežba sa personalnim trenerom, a ostalim danima ima treninge ispirisane plesom jer želi da vežbanje održi zabavnim.

Međutim, ono što je interesantno je da ova lepotica nije unela nikakve promene u život zbog "najvažnije revije" - ona uvek ovako vežba i tako se hrani.

"Želim da vodim računa o svom telu, kako bih bila u stanju da uvek dajem svoj maksimum, a da ne budem iscrpljena i da se ne povredim. Balans je ono što želim da postignem i pred reviju 'Viktorijas sikreta' - da se zabavim, uživam u pripremama i celom iskustvu", završava ova lepotica.

U međuvremenu, dok ne stignu fotke sa nove revije, podsetite se prošlogodišnje revije:

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti