Ovo je spas za mame!

Autor:

Kada napune šest meseci, sve se više kreću i sve im je teže promeniti pelenu. Postoji jednostavno rešenje!

0
A- A A+

Kada napune šest meseci, bebe počinju sve više da se pokreću i istražuju veliki čudesan svet oko sebe. U toj misliji, potreban im je pouzdan prijatelj, a Pampers je upravo to, te nudi savršeno rešenje - Pampers Pants peleneza šestomesečne bebe, sa tri upijajuća kanala koji održavaju bebinu kožu suvom i dozvoljavaju joj da se kreće slobodno i oseća udobno.

Takođe, Pampers Pants nisu samo praktične i korisne, već su i lake za stavljanje - potrebno je samo nekoliko koraka!

Ako je vaše dete već u Pampers Pants pelenama, samo ih otvorite sa obe strane i, pazeći da sve ostane na dnu pelene, svucite pelenu između bebinih nogu. Zatim ih uvijte i zalepite. Lepljiva traka sa zadnje strane omogućava vam da zatvorite umotanu pelenu i samo je bacite.

Onda dolazi vreme za brisanje guze. Očistite je kao što to radite dok menjate obične pelene i samo navucite nove Pampers Pants! Mekan i rastegljiv lastiš na struku pomaže da se one lakše navuku, bez obzira na to koliko se vaša beba vrpolji. I to je sve!

Uz Pampers Pants - menjanje pelena postaje brzo i lako. Uz to, one su udobne i omogućavaju vašoj bebi da budeu pokretu i da istražuje svet, a da mama i tata više ne moraju da brinu da li će se pelena olabaviti ili procureti.

Takođe, postoje saveti i trikovi za menjanje pelena kod aktivnih beba koji vam mogu još više pomoći. Na primer, probajte da promenite pelenu na podu, koristeći prostirku za menjanje, jer je to bezbednije nego staviti bebu na sto. Isto tako, probajte svojoj bebi da skrenete pažnju sa pelena, kako bi menjanje išlo što lakše. Pokušajte da joj pevate pesmice, dajte joj da se igra specijalnom igračkom ili se igrajte žmurke sa njom skrivajući se iza pelena.

Ako menjate pelenu svoje bebe dok putujete ili ste u pokretu-i tu postoje neki praktični saveti.

Ako vaša beba već hoda,možete jojmenjati pelene stojeći, što je izuzetno lako sa Pampers Pants pelenama. Samo otvorite pelenu sa strane i svucite je sabebe dok ona stoji. Nakon što ste joj obrisali guzu, vaša beba može da zakorači u nove pelenei nove avanture!

Ako nemate sto za menjanje u blizini ili on nije dovoljno čist, možete sami da impovizujetesto od haube automobilaili naslonjene bebi nosiljke ili jednostavno postavitiprekrivač za menjanje na suvu travu.

Ukoliko ni za ovo nema mogućnosti, mogu vam poslužiti i klupe, sedišta u vozu ili ravne površine u javnom toaletu, samo ih prvo obavezno očistitebebi maramicama. Zapamtite da u tom trenutku svoju bebu držite jednom rukom da se ne prevrne ili otpuže.

Ako nematetekuće vode u blizini, vlažne maramice za bebe možete koristiti da obrišete ruke pre i nakon menjanjapelena.

Prirodno, vaš mališan će biti u misiji da istražuje bez prestanka. Ali, uz dobro opremljenu torbu za bebe i ove savete u rukavu - menjanje pelena biće lako, a i vi i vaša beba imaćete brigu manje kada krenete u šetnju ili na put.

Pampers Pants pelene, koje omogućavaju do 12 sati bez vlage,savršene su za bebe u pokretu - gde god da su se one zaputile!

Tagovi:

Povezano

Sve vesti