"Dno dna, ali važan je rejting!" (FOTO, VIDEO)

Autor:

Pogledajte trejler filma "Patuljci s naslovnih strana" u kojem glavnu ulogu igra Gordan Kičić!

9
A- A A+

Stigao je prvi trejler novog domaćeg filma "Patuljci s naslovnih strana" koji će premijerno biti prikazan 17. januara 2018 godine.

Najnovija komedija u režiji poznatog reditelja Milorada Milinkovića ("Mrtav Ladan" i "Čitulja za Eskobara") prikazuje život najvećeg rijaliti maga na ovim prostorima, koga igra Gordan Kičić. Milorad Milinković, ujedno je i scenarista filma, a veliku glumačku ekipu, pored Gordana Kičića, čine: Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Jelena Đukić, Ljuba Bandović, Tamara Krcunović, Rale Milenković, Olga Odanović i mnogi drugi poznati domaći glumci.

Film govori o Nikoli (Gordan Kičić) koji ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda rijaliti programa koji se zove "Tri minuta slave"’.

Izvor: YouTube

U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to zapravo nameštaljka, tj. skrivena kamera koju podmeću njemu?

Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna... pomoću rijaliti programa.

Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je ceo njegov život jedan veliki rijaliti? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?

Premijera filma održaće se u sredu 17. januara 2018. u Sava Centru od 20 časova i u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center od 20:45. Karte za premijeru su u prodaji od ponedeljka 20. novembra.

Producent filma je Peđa Bajčetić, produkcijska kuća "Bombona Production", dok je ko-produkcija i distribucija izvršena u saradnji sa kompanijama "Livada Produkcija" i "Taramount Film".

Povezano

Sve vesti