Ako se i na vaš mobilni „ušunjala“ ova aplikacija…

Autor:

Evo o čemu se radi.

12
A- A A+

Korisnici pojedinih Honor i Huawei telefona, za sada je poznat slučaj za Honor 8, Honor 9, Huawei Mate 10, Mate 10 Pro, kao i P10 i P10 Plus, dobili su s poslednjim ažuriranjem softvera novu aplikaciju - Quik.

Ne radi se o hakerskom „upadu“, ne radi se o tome da se s telefonom desilo bilo šta strašno, jednostavno GoPro i Honor, odnosno Huawei kompanija, koji kreiraju aplikaciju zajedno, počeli su da sprovode u delo plan koji su najavili nekoliko meseci ranije, tokom premijere P10 i P10 Plus smartfona.

Quik je napredna i besplatna aplikacija za video montažu, koja će vam pomoći da od video klipova i slika koje napravite kamerom, „smućkate“ zanimljive kreacije po svojoj želji. Aplikacija je jednostavna za korišćenje i omogućava kreiranje sadržaja u Full HD formatu sa do 60 sličica u sekundi, uz korišćenje tranzitivnih i još nekih efekata.

Strani mediji prosto „bruje“ o ovoj aplikaciji i ne slažu se s tim što ju je Huawei samoinicijativno ubacio na korisničke uređaje, ali kako se aplikacija može ukloniti iz sistema, ne smatramo da je to nešto loše. U svakom slučaju korisnika dobija profi alat za stvaranje kratkih filmova, koje može da sačuva za sebe ili podeli s prijateljima putem aplikacija i društvenih mreža.

Ako se i vama pojavila ova aplikacija - koristite je i uživajte u njoj ili je jednostavno obrišite i zaboravite da ste je ikad i imali!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Povezano

Sve vesti