Nju NEĆEMO gledati!

Autor:

Manekenka u poslednjem trenutku odustala od događaja godine.

0
A- A A+

Događaj godine u svetu mode, revija brenda "Viktorijas sikret" održaće se 28. novembra u Šangaju, a manekenka Điđi Hadid je u poslednjem trenutku odustala od učešća.

Ona se prošle godine prvi put priključila "Anđelima" na reviji, a i ove godine je prošla kasting, da bi sada saopštila da neće raditi reviju.

Điđi je rekla da su se njeni "planovi promenili" i nije navela tačan razlog zbog kojeg će propustiti VS reviju.

Ona je na Twitteru danas napisala da joj je žao što ove godine neće moći u Kinu.

"Jako mi je žao što neću moći u Kinu ove godine. Volim moju VS porodicu i misliću na sve devojke koje učestvuju. Jedva čekam da odgledam reviju jer znam da će biti odlična, i već se radujem sledećoj godini".

Điđi nije navela razlog za odustajanje, ali se nagađa da je to zbog problematičnog snimka koji je objavila prošle godine.

U videu koji je kasnije izbrisala sa Instagrama, vidi se manekenka koja mimikom imitira Budu sa kolača, tokom obroka sa svojom sestrom Belom i njihovim drugaricama.

Pošto je snimak postavljen onlajn, mnogi su je kritikovali smatrajući da se na taj način podsmeva Azijatima. Iako se Hadidova nakon toga izvinila, na društvenim mrežama su joj poručili da nije dobro došla u Kini.

Dakle, ove godine bez Điđi, ali pogledajte koje devojke će raditi reviju:

Povezano

Sve vesti