Dobre vesti iz Čuke: "Brđani" odbacuju štake

Autor:

Igrači Nenada Lalatovića polako saniraju povrede koje su im ove jeseni napravile velike probleme.

1
A- A A+
Cukaricki Čukarički Foto: MONDO/Mladen Šolak

Dobar početak nedelje na Banovom brdu. Posle pobede protiv Napretka u Kruševcu, treneru "brđana" Nenadu Lalatoviću pozitivne vesti stigle su i od klupskih lekara i fizioterapeuta.

Trojica povređenih igrača stala su na noge i napravila velike pomake. Darko Zorić od danas trenira sa ekipom, prvi put posle operacije krajem oktobra, a Đorđe Đurić i Ognjen Mudrinski odbacili su štake posle nekoliko nedelja.

Mudrinski je pod nadzorom stručnjaka počeo da se oslanja na operisanu nogu.

"Mogu sve sem da trčim", rekao je centarfor Čuke za klupski sajt.

Posle teške povrede (polomljena kost potkolenice, pokidan ligament stopala i iščašen skočni zglob) i hitne operacije 2. oktobra, Mudrinski je pre desetak dana prvi put ostavio pomagala na stranu.

"Bez štaka sam desetak dana, a pre nedelju dana mi je izvađen šraf, pa se od tada oslanjam na nogu i normalno hodam. Oporavak protiče kako treba i počeo sam da vežbam kod našeg najboljeg kondicionog trenera Andreje Milutinovića", rekao je Mudrinski.

Prvi špice Čuke objasnio je da je zbog dugog kretanja sa štakama i zbog nošenja zaštitne čizme oslabio ugroženi mišić, zbog čega jača zglob.

"Neću nigde da žurim i kad budem siguran da sam sto odsto zdrav radiću maksimalno. Sad moram da pazim, ali najgore je nadam se iza mene", dodao je Mudrinski i rekao da je veoma srećan zbog dobrih rezultata ekipe.

U tako pozitivnoj atmosferi, "brđani" su počeli pripreme za meč protiv Crvene zvezde u nedelju. 

Povezano

Sve vesti