mondo.rs

Još jedan užasan film Antonija Banderasa ili...?

Autor:

Možda, ali samo možda, ipak ima nade

6
A- A A+

Antonio Banderas svakim novim filmom sve više razočarava publiku. Poslednji u nizu propasti i gubljenja vremena koje je priredio je bio film "Security" gde glumi bivšeg vojnika koji je prinuđen da radi kao čuvar tržnog centra. Iako je samo ove godine izašlo čak PET filmova u kojima Banderas glumi, retko koji je uspeo da pređe najniže ocene na sajtovima za kritike.

Da ne trošimo još više nepotrebnih reči na to, Lionsgate je objavio novi trejler predstojećeg filma "Bullet head" koji je predstavljen kao triler i naučna fantastika, a pored Antonija, u filmu se pojavljuju i Ejdrijen Brodi, Džon Malkovič i Rori Kalkin. OK, zvuči dobro?

Sinopsis filma glasi: "Dobitnik Oskara Brodi, Malkovič i Banderas predstavljaju krimi priču zbog koje će vam se ubrzati puls. Nakon pljačke koja je pošla naopako, tri kriminalca se nađu zarobljeni u napuštenom skladištu dok ih policija opkoljava. Ali, u samom skladištu je mnogo veća opasnost, a begunci se odjednom nađu u borbi za živote."

Džon Malkovič: Majka kaže da sam Crnogorac

Međutim, kada pogledate trejler, nada da su možda ovi glumci iskorišćeni za neki kvalitetniji filmski projekat će vam se možda "izduvati", jer se čini kao da ih sve vreme juri džinovski - PAS?!

Film izlazi 8. decembra, a ne verujemo da ćemo ga gledati u bioskopima...


Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti