Mitar gubi strpljenje u Njukaslu

Autor:

"Želim da ostanem i volim klub, ali...", pribrano govori srpski napadač dok i dalje čeka svoju šansu. Odlazak se, ipak, čini realnijom opcijom.

6
A- A A+

Iako je od prošlog juna postigao devet golova na 13 utakmica reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović i dalje ne dobija značajnu šansu u Njukaslu.

Menadžer Rafael Benitez češće koristi Hoselua i Dvajta Gejla, a nekadašnjem "špicu" Partizana i Anderlehta dao je priliku da tri puta nastupi u Premijer ligi, zaključno sa ulaskom u igru u finišu subotnjeg meča protiv Mančester junajteda.

Posle nagađanja da će na zimu da napusti klub i da će u drugoj sredini tražiti formu i minutažu pred Svetsko prvenstvo u Rusiji, o svom statusu oglasio se i srpski napadač.

"Strpljiv sam, ali videćemo... Strpljenje mi je pri kraju", rekao je Mitar.

"Želim da igram, želim da budem na terenu. Ne znam šta da kažem osim da sam strpljiv i da ćemo videti šta će biti. Ovde sam i videćemo šta će se događati. Hoću da budem ovde i hoću da igram. Volim ovaj klub, treniram dobro i pokušavam da iskoristim svaki minut", dodao je Mitrović, koji je i prošlog vikenda bio na klupi.

Iako ne igra, navijači ga nisu zaboravili, već ga podržavaju iz nedelje u nedelju.

"To me održava u životu. Od početka, ne znam zašto, imam sjajni odnos sa navijačima. Volim ih, oni vole mene. Njukasl mi je u srcu i čak i ako odem negde, Njukasl će mi uvek biti u srcu", dodao je Mitrović.


Povezano

Sve vesti