Gojković: Dveri uvode fašističke manire

Autor:

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković osudila je jučerašnji napad lidera Dveri Boška Obradovića šefa poslaničke grupe SNS-a Aleksandra Martinovića, ističući da protiv nasilnika treba podneti krivičnu prijavu.

35
A- A A+

Gojković je za RTS rekla da Dveri uvode fašističke manire i političke obračune sa svakim sa kim politički nisu saglasni.

U tom kontekstu, Gojković ocenjuje da "treba razmisliti o izmeni Poslovnika".

"Ali za siledžije ne vredi da menjate Poslovnik ili da razgovarate sa njima svaki dan. Slažem se sa Aleksandrom Martinovićem, koji je juče izjavio da i on ozbiljno razmišlja da treba podneti krivičnu prijavu protiv nasilnika", rekla je predsednica Skupštine.

Ona je istakla da na "scene" koje pravi Boška Obradovića ne treba ćutati, jer se tako podstiču.

Obradović gađao Martinovića! (VIDEO)

Komentarišući odluku SNS-a o izborima, Gojković je rekla da je ona doneta uvažavajući argumente predsednika Aleksandra Vučića da prevagnu interesi Srbije nad interesima te stranke.

"Naravno, razmišljaćemo o svemu, ali za sada nismo imali razgovore da li da se raspišu izbori i za Narodnu skupštinu", rekla je Gojković.

Raspravu o budžetu kaže očekuje početkom decembra, a krajem nedelje, kako je najavila, putuje u uzvratnu posetu kineskom Kongresu, gde ce razgovarati sa predsednikom Kongresa i najvišim predstavnicima Kine.

Martinović: Boško Obradović je nasilnik

"Potpisaćemo dokument koji parlament Kine ima potpisan samo sa parlamentom Rusije, a to je osnivanje zajedničke komisije koja ce pratiti rad naših vlada", rekla je Gojković.

Povezano

Sve vesti