Predsedništvo PSG konstatovalo ostavku Škora

Autor:

Predsedništvo Pokreta slobodnih građana konstatovalo je danas ostavku Srđana Škora na mesto člana Predsedništva pokreta.

19
A- A A+

miting, saša janković, protest, nataša jeremić, đorđe vukadinović Foto: Mondo/Goran Sivački
PSG je odluku konstatovao na otvorenoj sednici Predsedništva u proširenom sastavu.

"PSG će se odupreti pokušajima tabloidizacije njegovog rada i baviće se samo ozdravljenjem našeg društva i države od pogubne štete koju im nanosi aktuelna vlast", navodi se u saopštenju.

Škoro je juče obavestio javnost da je podneo ostavku na članstvo u tom pokretu, navodeći da su lider PSG Saša Janković i njegova supruga Slavica stvorili od pokreta "mini preduzeće u kojem se favorizuju poltroni".

Srđan Škoro podneo ostavku u PSG

On je u ostavci koju je uputio predsedištvu, u koju je Beta imala uvid napisao da se u toj organizaciji odluke donose na nedemokratski način i da organizacijom upravlja bračni par Janković.

"Odavno više nismo Pokret, a najmanje slobodni građani. Odluke se donose na način koji nije demokratski. Pokretom i njegovom organizacijom upravlja Slavica Janković, supruga predsednika koja odlučuje o svemu, pa i o kadrovskim rešenjima", naveo je Škoro u ostavci i dodao da u pokretu vlada totalna dezorganizacija.

Vučić o PSG:Kad čujete šta kažu jedni o drugima...

Tagovi:

Povezano

Sve vesti