"Poslednje zbogom" (FOTO, VIDEO)

Autor:

Lepotica potvrdila ono o čemu se šuškalo već nedeljama...

5
A- A A+

Ovogodišnja revija brenda Victoria's Secret bila je i poslednja za Alesandru Ambrosio, potvrdila je brazilska lepotica objavom na Instagramu.

O tome se šuškalo već nedeljama, a Alesandra je juče objavila fotografiju uz dirljiv oproštaj od Victoria's Secreta za koji je, od 2000. godine, radila čak 17 revija.

"Ne mogu da opišem svoju zahvalnost zbog toga što sam imala priliku da radim s ovim neverovatnim brendom koji inspiriše mene i druge žene širom sveta. Nisam ni u najluđim snovima mogla da zamislim da ću raditi 17 revija za Victoria's Secret", napisala je Alesandra (36) i zahvalila se "celoj svojoj VS porodici na nezaboravnim uspomenama".

Pogledajte kakva je bila od 2000. do danas:

Izvor: YouTube

Prvu reviju Alesandra je radila 2000. godine, a ostalo je - istorija. U komentarima se već piše kako "ružičasti tepih neće biti isti bez nje", jer je ona "pravi anđeo".

Fantasy Bra nosila je 2012. godine, a ona je ponela i najteža krila u istoriji Victoria's Secreta koja su imala čitavih 13 kilograma! Jednu reviju radila je čak i u drugom stanju, dok je čekala svoje drugo dete.

Chilling ...

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Alesandra se povlači iz anđeoskog jata, ali neće se baš "penzionisati". Lepotica planira da se posveti svojoj liniji kupaćih kostima i glumačkoj karijeri, tako da ćemo je još gledati...

U međuvremenu, uživajte u galeriji:

Prve fotke sa "događaja godine" (FOTO)

A ako ste propustili fotke sa ovogodišnje revije, evo galerije:

Čije grudi nose brushaltere vredne milione (FOTO)

A tu je i pregled Fantasy Bra modela "kroz istoriju":

Povezano

Sve vesti