MONDO/Tanjug

DRAMA u Parizu: ZVER na ulici, policija na nogama

Autor:

Iz cirkusa u 15. pariskom arondismanu večeras je pobegao tigar, nakon čega je više naoružanih policajaca raspoređeno na licu mesta, a u međuvremenu ga je hicima usmrtilo cirkusko osoblje, saopštila je policija.

17
A- A A+

Dok je životinja bila na slobodi, saobraćaj na obližnjoj tramvajskoj liniji bio je obustavljen, a očevici navode da su videli tigra kako se kreće po šinama tramvaja na liniji 3, prenose francuski mediji.

Nakon što je tigar pobegao iz cirkusa u blizini mosta na Seni, oko dva kilometra od Ajfelove kule, više naoružanih policajaca raspoređeno je na licu mesta.Neimenovani zvaničnik pariske policije potvrdio je da je tigar "neko vreme" bio na slobodi, ali je naveo da nije prijavljeno da je ikog povredio, prenosi Rojters.

Stanovnici 15. arondismana, u kojem je tigar usmrćen, objavili su na društvenim mrežama fotografije tela mrtve životinje, a mnogi su izrazili gnev jer je ubijena.

Rojters prenosi, pozivajući se na policiju, da je odbeglog tigra usmrtilo cirkusko osoblje u zapadnom delu francuske prestonice.

UMRLO 12 majmuna: Uplašila ih RIKA TIGROVA?

Povezano

Sve vesti