mondo.rs

Da li ste primetili Supermenove "brkove"? (ANKETA)

Autor:

"Justice league" i Warner Bros predmet "sprdnje" zbog ovoga...

4
A- A A+

Pored "škakljivih" kritika, film "Justice League" je doneo fanovima još jednu stvar zbog koje mogu da se prepiru i polemišu na društvenim mrežama - Supermenovi brkovi!

Znamo šta mislite - ali, Supermen nema brkove u filmu? NAIZGLED nema, ali ustvari, glumcu Henriju Kavilu koji tumači ovog superheroja su morali da digitalno uklone brkove i bradu kako bi se uklopio u lik.

"Ovaj film je kao pokvareno mleko"

Tu se nameće još jednom pitanje - pa, zašto jednostavno nije obrijao te dlake na licu? Henri nije smeo to da uradi, jer je u isto vreme snimanja filma "Justice League", morao da ide i na snimanja za film "Nemoguća misija 6" gde je u obavezi da ima brkove!

"Malo vam gole ove Amazonke..." (VIDEO)

Producentska kuća Paramount nije dala Kavilu da se obrije, pa je zbog toga Warner Brothers morao da potroši "oko 25 miliona" da digitalno u postprodukciji ukloni Supermenove "brke".

A, "Justice League" je nedavno izašao u bioskope i oštrooki fanovi su odmah pohrlili da prokomentarišu vidne promene na Henrijevom licu koje je izgledalo, pa, pogledajte sami:


Drugi su čestitali Paramountu na tome što su "zeznuli" Warner Bros:

A, ovo je sve moralo biti uklonjeno s njegovog lica:

Fly your colours today brothers and sisters. Its National Superhero day! I personally just want to thank all of you guys and gals for keeping us so entertained and setting such a fantastic example for superhero fans, young and old, around the world. @PrattPrattPratt @Gal_Gadot @vancityreynolds @ChrisHemsworth @BenAffleck @RobertDowneyJr @MarkRuffalo @PrideOfGypsies @Rehsifyar @TheHughJackman @MargotRobbie @JoelKinnaman @ZoeSaldana @DaveBautista @VinDiesel @paulbettany @renner4real @samuelljackson @aarontaylorjohnson @officiallyelizabetholsen @nicholashoult @jamesmcavoyrealdeal @booboodaddy @sophiet @kodismitmcpheeofficial @alexandrashipppp @brielarson @tomholland2013 @imsebastianstan @chadwickboseman #DonCheadle #PaulRudd #AnthonyMackie #ChrisEvans #BradleyCooper #EzraMiller #ScarlettJohansson #SuperheroDay #TyeSheridan #BenedictCumberbatch #WillSmith

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill) on

Povezano

Sve vesti