mondo.rs

Detalji o vereničkom prstenu Megan Markl

Autor:

Princ Hari i Megan Markl zvanično su objavili veridbu, a zatim i dali prvi zajednički intervju u kojem su govorili o svojoj vezi, a otkrili su i detalje o prstenu.

1
A- A A+

Verenički presten koji krasi ruku lepe glumice je dizajnirao lično princ Hari, a napravljen je od kamena iz Bocvane i malih dijamanata koji su deo kolekcije nakita pokojne princeze Dajane.

VERENI! (FOTO)

"Prsten je - očito od žutog zlata jer je to njeno omiljeno - a glavni kamen je iz Bocvane, dok su okolo mali dijamanti iz kolekcije nakita moje majke, kako bih bio siguran da je i ona neki način prisutna na ovom našem ludom putovanju", rekao je princ.

Megan kaže da je oduševljena prstenom, a evo šta je rekla i na pitanje šta za nju znači to što na prstu ima deo nakita koji je nekada pripadao princezi Dajani.

"Mislim da je Hari na sve mislio, a s obzirom na to da nisam mogla da upoznam njegovu majku, ovo je veoma važno za mene, da znam da je ona deo svega ovoga sa nama", rekla je lepa glumica o prstenu koji ima tri kamena.

"Mislim da je sve to veoma posebno. Znate, kada prsten povezuje to odakle dolazite i Bocvanu koja je veoma važna za nas - to je savršeno", dodala je.

Pogledajte prve zajedničke fotografije, kao i presten:

Pročitajte šta su joj otkrili o svojoj vezi u tom intervjuu:

Ljubav na prvi pogled: Nisam znao ni ko je ona!

Povezano

Sve vesti