Pevačica naljutila fanove

Autor:

Platiš kartu, nit' je vidiš, niti čuješ...

9
A- A A+

Pevačica Sia izazvala je bes javnosti koncertom za koji su karte koštale papreno, a mnogi fanovi nisu sigurni da li je ona uopšte bila na bini!

Sia izbegava da se pojavljuje u javnosti, i od 2014. u spotovima "prikazuje" samo malu plesačicu Medi Zigler, ali sada je tim stavom razbesnela fanove.

Ulaznice za njen koncert koštale su i do 180 dolara, a mnogi koji su se našli na stadionu u Melburnu na društvenim mrežama su pitali – je li ona uopšte bila tu?!

Koncert je trajao sat i po vremena, na bini su se smenjivali plesači i projekcije na video-bimovima. Sia je uglavnom stajala na samom ulazu na binu, što znači da je fanovi uopšte nisu videli i zbog toga se pitaju da li su gledali živi nastup ili snimak…

"Tokom koncerta, na video-bimovima prikazivani su ranije snimljeni prilozi i spotovi, što znači da fanovi nisu ni na taj način mogli da vide šta se na bini dešava. Sia nije ni na koji način ni pozdravila publiku tokom 90 minuta svirke, nije rekla čak ni 'zdravo Melburne' niti bilo šta slično," prenose australijski mediji.

Povezano

Sve vesti