REJV koji ste tražili! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Green Love zatvara sezonu žurki za 2017. godinu uz Metodija Hristova

0
A- A A+

Zbog izuzetnog interesovanja, ogromne želje Green Love fanova, velikog broja poruka, zahteva i molbi, Green Love festival i Metodi Hristov ponovo šire zelenu magiju 2. decembra na Spensu u Novom Sadu! Velikoj žurci zatvaranja sezone Metodiju Hristovu pridružiće se NUSHA, Lea Dobričić, Danijel Čehranov aka Last95 i Iva Arifaj.

Metodi Hristov - di-džej jedinstvenog stila koji je za kratko vreme osvoijo srca ljubitelja elektronske muzike. Pored svoje velike popularnosti na plesnim podijumima velikih klubova, Hristov je vlasnik hita "Step Outside" kojeg je Matthias Tanzmann imenovao kao traku broj 1 cele sezone na Ibici 2014. Njegov autorski rad podržavaju prestižna imena di-džej sveta kao što su Marco Carola, Richie Hawtin, Mark Knight, Jay Lumen, Pan-Pot i mnogi drugi, a za 2. decembar pripremio je nova iznenađenja.

Prvi put na Green Love festivalu predstaviće se i energična NUSHA koja od 2007. ne prestaje da iznenađuje rejvere uvek novim setovima koje je imala priliku da pušta rame uz rame sa nekima od najvećih DJ imena svetske scene kao što su Dubfire, Solomun, Green Velvet, Monika Kruse, James Zabiela i mnogi drugi. Nastupajući širom sveta, od Buenos Airesa do Singapura, stekla je veliku slavu, a 2. decembra premijerno ćemo imati priliku da uživamo u njenom nastupu na Green Love festivalu.

Mix pult sa Metodijem Hristovim i NUSHom deliće i dobro poznati Lea Dobričić, Danijel Čehranov aka Last95 i Iva Arifaj.

Još samo pet dana ulaznice po promo ceni!

Ulaznice za Green Love možete nabaviti po ceni od 990 dinara do 29. novembra putem Gigstix prodajne mreže ili putem sajta OVDE.  

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti