• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pssst, nemojte da kažete!" (VIDEO)

Izvor mondo.rs

U susret novogodišnjim praznicima, zvezde serije "Sinđelići" Brankica Sebastijanović i Luka Raco pripremaju predstavu "Ponoćna čarolija" koja će premijerno biti izvedena 10. decembra u Dečijem kulturnom centru u Beogradu.

Novi projekat produkcijske kuće "Emotion" ponovo je spojio Brankicu i Luku, koji će se u novogodišnjoj predstavi naći u ulogama devojčice Mine i dečaka Ogija.

"Jedva čekam da najmlađoj, a najdražoj publici, pokažemo šta smo im pripremili. 'Ponoćna čarolija' će sigurno, među sve nas,vratiti pravi novogodišnji duh, a jako sam srećna što je predstava edukativnog karaktera, pa će progovoriti i o problemima mališana koji se susreću sa neprihvatanjem sredine koja ih okružuje", rekla je Brankica Sebastijanović.

Upoznajte Minu:

Predstava govori  o devojčici Mini koja, uprkos svim problemima koji je sputavaju, pokušava da sa svojim drugarima iz odeljenja pripremi novogodišnju školsku priredbu. Koliko će im u svemu ovome pomoći Deda Mraz, praznična magija i njihovo drugarstvo, saznaćete u predstavi u kojoj glume miljenici mlađih generacija!

Ovo je Ogi:

Sa Brankicom i Lukom, scenu će podeliti i mladi glumci: Anita Stojadinović, Stefan Radonjić i Vladimir Vučković.

Savremena novogodišnja bajka nastala je po tekstu Jasminke Petrović, čija knjiga “Sve je u redu” je proglašena za najbolju dečiji knjigu u 2017. godini. Režiju komada “Ponoćna čarolija” potpisuje Vladan Đurković.

Predstava “Ponoćna čarolija” premijerno će biti izvedena u Beogradu 10. decembra u dvorani Dečijeg kulturnog centra, nakon čega će obići sve veće gradove u Srbiji, među njima i Niš 22. decembra i Novi Sad 24. decembra.

Karte za premijeru predstave u Beogradu mogu se kupiti na blagajnama Eventima ili OVDE.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE